The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RDW Hotspot // Energiea

Articol / 16 Mai 2016 / RDW team
  • RDW Hotspot // Energiea
  • RDW Hotspot // Energiea
  • RDW Hotspot // Energiea
  • RDW Hotspot // Energiea
1/4
Energiea face parte din circuitul Romanian Design Week 2016.

Ia-ți Energiea pentru RDW 2016, din mers!

Știm că te-ai atașat de cartofii prăjiți, limonadele și smoothie-urile de la Energiea. Ca să nu ratezi de dorul lor nici un eveniment Romanian Design Week 2016, am pregătit ambalaje speciale take away bune de scos la expoziție.
Treci pe la Energiea, alege dintre limonadele sau smoothie-urile noastre şi cartofii prăjiţi, curăţaţi manual, prăjiţi de 2 ori, aromaţi cu sare şi pătrunjel proaspăt sau cu susan negru şi alb, praf de chili şi usturoi, ia-le cu tine și bucură-te de Romanian Design Week!

* oferta take away este valabilă pe durata Romanian Design Week 2016, în perioada 20 mai - 5 iunie



Strada Actor Ion Brezoianu, nr. 4

Program: 
Lu – Jo: 12:00pm – 01:00am
Vi - Sâ: 12:00pm – last customer
Du: 12:00pm – 01:00am

Bucătăria este deschisă:
Lu– Ma: 12:00pm – 11:00pm
Mi – Sâ: 12:00pm – 12:00am
Du: 12:00pm – 11:00pm

Energiea, stabiliment de informare şi experiment urban, este în egală măsură un pub şi hub urban, un loc care îmbină lejeritatea şi relaxarea vorbelor lângă un pahar, cu energia evenimentelor din zona artistico-culturală urbană, într-un decor deconstruit, cu o personalitate puternică. Energiea invită la socializare, completând cu o bucătărie contemporană bazată pe principiile gastronomiei sănătoase, cu preparate „homemade”, fără adaosuri artificiale. În cel mai pur spirit experimentalist, Energiea provoacă şi te invită la joacă, zi de zi şi noapte de noapte.