The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Roots Revival își lansează noul album la Apollo111

News / 07 Noi 2017 / INSTITUTE.RO
  • Roots Revival își lansează noul album la Apollo111
1/1
Apollo111 găzduiește miercuri, 8 octombrie, de la 20:00, lansarea celui de-al treilea album al trupei Roots Revival.

“Quieter than Silence”/ “Mai tăcut decât liniștea” prezintă compoziții noi, de inspirație persană și siriană (alepiană), interpretate sinergic la instrumente orientale (ney, setar, oud, kamancheh, percuție iraniană) și contrabass, fiind o formă de exprimare a compasiunii artiștilor pentru sirienii aflați în suferință, mâhniți și pribegi.

Noul album este un proiect muzical independent, multicultural, născut dintr-o poveste de prietenie, dincolo de stereotipuri şi conflicte politice. Un iranian – Mehdi Aminian (ney, setar, voce - Iran) şi un sirian - Mohamad Zatari (oud - Siria), s-au întâlnit în Bucureşti și au început să cânte împreună. Proiectul a căpătat amploare, când Leila Soldevila (contrabas - Franţa), Behnam Masoumi (percuție - Iran) și Zabih Vahid (kamancheh - Iran) au acceptat invitaţia celor doi de a li se alătura.

“Quieter than Silence” e un protest la zgomotul din lume și un îndemn la umanism. În varianta originală, versurile în persană, traduse în limba engleză în broșura albumului, aduc un mesaj de dragoste și sunt menite să conecteze oamenii de pretutindeni. În același timp, proiectul este și un exercițiu de modestie, prin care artiștii au decis ca imaginea lor să nu fie în prim plan, ci muzica, renunțând la a-și face văzute chipurile pe materialele publicitare. Astfel, muzica își va transmite nemijlocit mesajul.

Biletele pentru concert se pot cumpăra de pe platforma EventBook.ro

Apollo111 reprezintă mixul perfect între vizionarea celor mai bune spectacole, clasice și contemporane și un spațiu de comunicare între public și artiști, antreprenori din domeniul creativ și personalități din domeniul cultural.