The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SPEED DATING FABIZ - Meet your future mentors

Articol / 26 Apr 2023 / Andra Mihai
  • SPEED DATING FABIZ - Meet your future mentors
1/1
Facultatea de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine FABIZ - ASE organizează vineri, 26 mai, în cadrul spațiului Creative Corner RDW din Piața Amzei sesiunea de networking și problem-solving „SPEED DATING FABIZ - Meet your future mentors.” 

Evenimentul este dedicat tuturor profesioniștilor din industriile creative și culturale care vor să își continue dezvoltarea profesională prin dobândirea de noi competențe în business, management și economie.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri are ca scop prospectarea oportunităților din zona antreprenoriatului creativ și conectarea cu posibili parteneri de afaceri din industrie. 15 participanți vor fi selectați, în baza formularului de înscriere. Trei mentori vor modera evenimentul și vor facilita schimbul de idei și generarea de soluții pentru participanți:

Cristian Negruțiu
 

Cristian este partener fondator Sparking Capital, un fond de capital de risc care își propune să ajute start-up-urile inovatoare să crească și să se dezvolte. Cristian are o dublă pregătire, în afaceri și drept, urmată de un MBA la Universitatea din Sheffield. În prezent este conf. univ. dr. la Academia de Studii Economice București și unul dintre coordonatorii programului de antreprenoriat din cadrul FABIZ.

Expertiză în:

- Start-up
- P&L
- Funding
 
Simona Goia

Simona are o vastă experiență internațională în cercetare și predare (inclusiv câțiva ani petrecuți în Germania și Spania) și este implicată în diverse proiecte, în special în domeniul antreprenoriatului social și al educației/formării, desfășurate în colaborare cu organizații naționale și internaționale. În prezent, Simona este profesor asociat ASE, și predă Organizare și Leadership în cadrul MBA-ului FABIZ dedicat industriilor creative și culturale. 

Expertiză în:

- Antreprenoriat social
- Leadership
- HR
 
Vasile Strat

Vasile este decanul facultății Bucharest Business School, din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Vasile este și conferențiar universitar doctor în cadrul departamentului Statistică și Econometrie din cadrul Facultății Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. Este vicepreședinte al CNSPIS și director/membru în cadrul mai multor proiecte de cercetare naționale și internaționale finanțate fie prin grant Horizon 2020 fie prin colaborări cu organizații din mediul de afaceri autohton.

Expertiză în:

- Analiză de date
- EBDM (Evidence-Based Decision Making)
- Tehnologie
 
Înscrie-te la SPEED DATING și pregătește cele mai dificile întrebări pentru viitorii tăi mentori! 

Pentru a lua parte la acest eveniment, e nevoie de completarea următorului formular de înscriere până la data de 23 mai, ora 12 PM.