The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SPOTLIGHT2016 Artists // Silent Strike & Three

Articol / 28 Apr 2016 / INSTITUTE.RO
  • SPOTLIGHT2016 Artists // Silent Strike & Three
  • SPOTLIGHT2016 Artists // Silent Strike & Three
  • SPOTLIGHT2016 Artists // Silent Strike & Three
1/3
Anul trecut, Spotlight a pus pentru prima oară Bucureștiul într-o nouă lumină, cea de capitală europeană gazdă a unui festival internațional dedicat formelor de manifestare artistică prin intermediul luminii și al inovațiilor tehnologice.

Pentru 2016 Centrul Cultural ARCUB împreună cu Primăria Municipiului București continuă misiunea festivalului și vor aduce în fața publicului o nouă serie de instalații și spectacole de lumini, care între 5 și 8 mai vor transforma Calea Victoriei într-un spațiu dedicat vizualului în cele mai complexe forme ale sale.

Vrem să vă facem cunoștință cu artiștii români prezenți în festival pe rând și pe îndelete.


Silent Strike & Three

Fondată în 2011, Three este o agenție de marketing integrat, full-service, cu 5 angajați tineri, cu vârstele între 23 și 40 de ani, activi social, cu venit mediu, educație superioară, din zona urbană, pasionați de tehnologie, iubitori de briefuri și de probleme.

Silent Strike (Ioan Titu) este un compozitor de muzică electronică, născut în orașul Bacău. A susținut concerte în deschiderea unor nume mari precum Faithless, Amon Tobin, Bonobo sau Dj Food.Propunere SPOTLIGHT: Lose Yourself To Music

Silent Strike oferă o nouă dimensiune muzicii, punând la dispoziția utilizatorilor o serie de melodii create sau modificate special pentru a fi trăite, dincolo de volum și timp, în spațiu.

Echipa proiectului
Agency: Three
Artist: Silent Strike
Developers: Mind Treat Studios