The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Star Speaker Dr. Mathew Walker se alătură “Creativity4Better” 2021

Articol / 30 Iun 2021 / Luiza Popescu
  • Star Speaker Dr. Mathew Walker se alătură “Creativity4Better” 2021
1/1
Probabil cea mai mare sursă de inspirație pentru oameni este… somnul! Cu cât creierul este mai odihnit, cu atât devii mai productiv, mai sănătos și, desigur, mai creativ.

Dr. Matthew Walker, autorul bestseller-ului New York Times, „Why We Sleep”, care a fost selectat recent pentru faimosul Festival de Carte Sundance, se alătură “Creativity4Better” 2021.

Dedicat comunicării științifice, Dr. Walker este un neurolog științific și expert în „somn”; este invitat deseori să țină prelegeri la prestigioasa Instituție Regală și Societatea Regală pentru Artă din Londra sau Institutul Smithsonian din Washington DC. Dr. Walker este, de asemenea, popular în media și o personalitate frecvent intalnita pe posturile de televiziune, incluzând BBC și CBS. Dr. Walker a fost protagonistul CBS 60 Minutes intitulat „The Science of Sleep”.

Regina Maria face posibilă prezența in conferinta a Dr. Walker.

În plus, organizatorii sunt mândri să o anunțe pe Kasia Madera, gazda Conferintei Globale IAA “Creativity4Better” pentru al treilea an consecutiv.

Kasia, prezentator BBC World News, găzduiește o serie de programe emblematice pe BBC World News, incluzând Outside Source și Newsday, precum și prezentarea BBC Papers Review pe BBC News Channel.

Dr. Matthew Walker și Kasia Madera vor împărți scena cu speakeri internaționali de renume, precum:

Jaime Robinson - Co-founder și Chief Creative Officer, @Joan Creative;

Nao Tokui - Artist, Founder al Qosmo;

Thecla Schaeffer - Marketing Magic Maker / Chief Marketing Officer @ Tony’s Chocolonely;

Valer Hancaș - Communication & Corporate Affairs @ Kaufland Romania;

Michael Willeke - Integrated Marketing Experience Director Europe @ “The Coca-Cola Company”

Această conferință a fost posibilă prin contribuția sponsorilor:

Gold Media Partners:
Radio Guerrilla, ProTV, Phoenix Media, Euromedia

Notă:

Conferința va avea loc pe platforma Hopin, cu un conținut captivant și diverse experiențe antrenante.

Pentru mai multe informații cu privire la bilete și alte detalii, te rugăm să o contactezi pe Ruxandra Radu, IAA Chapter Coordinator, ruxandra.radu@iaa.ro.

IAA România este cea mai vastă şi mai reprezentativă asociaţie profesională a industriei de marketing, comunicare şi media, un parteneriat strategic unic ce reprezintă interesele a peste 110 companii active în industrie: clienţi de publicitate, agenţii de publicitate şi media şi instituţii mass media. Obiectivul IAA este să transforme România într-un hub global creativ, devenind astfel busola industriei de marketing şi comunicare.
IAA România este afiliată la IAA Global cu sediul la New York şi filiale în peste 56 de țări. Pentru activitatea sa la standarde de excelență, IAA România a primit de 3 ori premiul global IAA Inspire Award - pentru cea mai activă şi creativă filială din lume.