The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ENYAQ iV înseamnă mobilitate electrică plus toate beneficiile deja cunoscute ale mărcii ŠKODA

Articol / 08 Iul 2021 / Luiza Popescu
  • ENYAQ iV înseamnă mobilitate electrică plus toate beneficiile deja cunoscute ale mărcii ŠKODA
  • ENYAQ iV înseamnă mobilitate electrică plus toate beneficiile deja cunoscute ale mărcii ŠKODA
  • ENYAQ iV înseamnă mobilitate electrică plus toate beneficiile deja cunoscute ale mărcii ŠKODA
  • ENYAQ iV înseamnă mobilitate electrică plus toate beneficiile deja cunoscute ale mărcii ŠKODA
  • ENYAQ iV înseamnă mobilitate electrică plus toate beneficiile deja cunoscute ale mărcii ŠKODA
1/5
Filozofia de design a modelului ENYAQ iV este exprimată prin proporții echilibrate, linii sculpturale și grila distinctivă a radiatorului. Pentru primul său SUV electric, producătorul de automobile ceh oferă opțional și noile lumini Crystal Face. Acestea sunt compuse din 131 de LED-uril ce iluminează grila radiatorului, creând o perspectivă frontală fascinantă. În combinație cu funcția animată Coming Home/Leaving Home, Crystal Face face un efect cu adevărat unic. Luminile de semnalizare cu funcția de iluminare cursivă din spatele SUV-ului electric sunt un alt detaliu captivant.

Printre aspectele speciale ale noii ŠKODA ENYAQ iV se numără și interiorul cu design inovator ce creează o senzația absolut inedită de spațiu vast. Automobilul oferă, de asemenea, conectivitate de ultimă oră și soluții de infotainment avansate: șoferul vede toate informațiile importante pe un display central de 13 inchi așezat liber, fără sprijin posterior. De asemenea, opțional, autoturismul poate fi echipat și cu un Head-up Display ce aduce realitatea augmentată la bord. Conexiunea permanentă la internet asigură actualizarea continuă a informațiilor. Spațiul generos, ce conferă interiorului caracterul specific de lounge, plus portbagajul de 585 de litri, fac din ENYAQ iV automobilul ideal pentru familii, dar și pentru cei orientați spre lifestyle, ce caută un autovehicul electric sustenabil și totodată optim pentru viața de zi cu zi.

O noutate pe care o aduce NOUA ŠKODA ENYAQ iV sunt Pachetele Design Selection, speciale create de designerii ŠKODA din dorința de a da naștere unor interioare echilibrate, inspirate din mediile de locuit moderne. Pachetele au fiecare, de exemplu, tapițeria diferită, elemente de decor diferite și planșa de bord diferită, utilizând totodată și tipuri diferite de materiale. Acestea înlocuiesc liniile de echipare clasice și redefinesc astfel standardele pentru interior. Fiecare Design Selection dă naștere unui interior de bun gust, aparte, ce permite tuturor pasagerilor să se simtă în largul lor. Noua structură mai clară de opțiuni disponibile permite personalizarea mai rapidă și mai facilă a interiorului, astfel încât acesta să se potrivească pe deplin fiecărui gust.

Astfel, liniile de echipare tradiționale au fost înlocuite cu opțiunile Design Selections, ce reflectă în manieră de bun gust mediile contemporane de locuit. Opțiunea Loft, de pildă, este inspirată din apartamentele familiilor moderne, iar Lodge se caracterizează prin materialele deosebit de sustenabile, pe când Lounge combină caracterul sofisticat cu exclusivitatea. În ceea ce privește conectivitatea, SUV-ul oferă un display cu diagonala de 13 inchi și un head-up display ce include și funcții de realitate augmentată, precum și funcția ce permite manevre de parcare controlate de la distanță din aplicația MyŠKODA.