The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

TALENT de la The Institute, cocktail bar dedicat comunității creative din București, se deschide pe 19 iunie

Articol / 18 Iun 2020 / The Institute
  • TALENT de la The Institute, cocktail bar dedicat comunității creative din București, se deschide pe 19 iunieTALENT de la The Institute
  • TALENT de la The Institute, cocktail bar dedicat comunității creative din București, se deschide pe 19 iunieTALENT de la The Institute
  • TALENT de la The Institute, cocktail bar dedicat comunității creative din București, se deschide pe 19 iunieTALENT de la The Institute
1/3
Începând de vineri, 19 iunie, Institute, The Café, devine TALENT de la The Institute, același spațiu din strada Știrbei Vodă 104-106, dar cu un meniu nou, cu o selecție savuroasă de cocktails și cu o nouă identitate semnată de Gavrilă & Asociații!

Institute, The Café, care a reunit în ultimii 10 ani evenimentele in jurul comunităților The Institute și mai recent, a Cartierului Creativ, devine TALENT de la The Institute – cocktail bar. Astfel, CEO-ului The Institute, Andrei Borțun, i se alătură Sebastian Florescu, co-owner The Owl Cocktail House.

Cu o istorie aparte în organizarea de evenimente, de la multe dintre edițiile Școlii ADC, jurizări ale Internetics, Galei Societății Civile sau Effie, serile Frontline Club, întâlniri ale boardurilor Romanian Design Week sau Diploma și ulterior, întâlniri ale rețelei care compune Cartierul Creativ, spațiul de pe Știrbei Vodă 104-106 rămâne un simbol al comunității creative din București.

Cocktail barul va fi deschis de miercuri până duminică, în intervalul orar 18:00 – 01:00, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0743 260 923.

Au fost luate toate măsurile de prevenție recomandate de autorități pentru a ne putea revedea în siguranță.

Comunitatea creativă va avea, așadar, începând cu 19 iunie, ora 18:00, un nou loc de socializare și reuniune.

Te așteptăm să ne faci o vizită!

www.facebook.com/TalentdelaTheInstitute
www.instagram.com/talentdelatheinstitute/