The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Tasty food @Pietonale în Cartierul Creativ

Articol / 21 Iun 2018 / The Institute
  • Tasty food @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Tasty food @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Tasty food @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Tasty food @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Tasty food @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Tasty food @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Tasty food @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Tasty food @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Tasty food @Pietonale în Cartierul Creativ
1/9
Bd. Schitu Măgureanu devine în weekend-ul 23-24 iunie spațiu pietonal, dedicat picnicului urban.

Ce înseamnă picnic urban? Conform definiției de dicționar, picnic urban: Bd. Schitu Măgureanu eliberat de mașini și griji, unde singurele autoturisme cu permis de trecere sunt, pe bună dreptate, food truck-urile cu delicatese; sport în aer liber, zonă de relaxare și de citit altceva decât newsfeed-ul de Facebook; party-uri cu DJ și multe alte activități.

Indiferent de ce îți dorești să încerci la capitolul food, avem pregătită o selecție numeroasă, pentru toate gusturile și vârstele:

Za German Wurstwagen
WurstWagen, adica un camion cu cei mai buni wursti la gratar si verii lor Long Dogs, fratii mai mari ai hot dogilor.

Circus pub
Un camion cu burgers & fries & everything nice.

Finca Alioli
Restaurant mobil, cu specific spaniol. Dacă îți e dor de fructe de mare proaspete, paella tradițional spaniolă, Jamón, aici le vei găsi pe toate.

Arrosticini
#celemaibunefrigarui de berbecuț, după rețetă originală din regiunea Abruzzo, din sudul Italiei. Yummy!

Mrs. Lava
Dacă nu ai încercat până acum Molten Chocolate Lava Cake, trebuie să încerci weekend-ul acesta. E o adevărată experiență a gusturilor pentru pasionații de ciocolată!

Smokin` Pig
Unul dintre cele mai râvnite food-truck-uri de pe piața de street food autohtonă. Porchetta și Pulled Pork la smoker (un cuptor special unde folosesc temperatura joasă timp îndelungat), pentru toți pofticioșii.

Drunken Squid

It’s a calamari thing. Food-truck neconvențional la care toată lumea se adună să deguste preparatele fresh din fructe de mare.

Vanilla Elephant
It's so hot outside that even our elephants chill their trunk in soft vanilla ice cream. Înghețată fină de vanilie, perfecta pentru zilele călduroase de vară.

Arepas Colombianas
Foodtruck apărut în 2017 din pasiunea pentru Arepas, un preparat columbian absolut delicious și gluten-free.

Beans&Dots
Need more introduction? Probably the best coffee in town.

Cea de-a doua ediție a seriei de Pietonale în Cartierul Creativ este organizată de Primăria Municipiului București, prin ARCUB.
Proiectul a fost desemnat câștigător în cadrul campaniei “Propune pentru București”, demarată la finalul anului trecut de Primăria Municipiului București, și propus de către Andrei Borțun (The Institute), inițiatorul proiectului Cartierul Creativ.

Cartierul Creativ este un proiect susținut de UniCredit Bank.

Partener strategic Cartierul Creativ: Startarium