The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

The Institute recomandă Academia Minților Creative

Articol / 06 Noi 2018 / The Institute
  • The Institute recomandă Academia Minților CreativeAcademia Minţilor Creative
1/1
Academia Minților Creative, programul de educație financiară și antreprenorială UniCredit Bank, se întoarce la București în perioada 12-15 noiembrie 2018, pe Bulevardul Expoziției 1F. Cele 4 zile intensive de cursuri și seminarii te vor învăța cum poţi să-ţi creşti afacerea sănătos. Ultima zi de înscrieri este 6 noiembrie. Pentru a nu rata ocazia de a participa la această ediție, completează formularul aici.

Academia Minților Creative funcționează ca o școală de business pentru antreprenorii care au o idee sau o afacere creativă pe care vor să o dezvolte. Cei 50 de cursanți selectaţi vor participa la cursuri gratuite pe teme precum analiza de business, legislație, marketing și branding, fiscalitate, accesare de finanțări și multe altele.

Mentorii celei de-a 6-a ediție sunt Florina Argeşeanu, Eugenia Bolboros, Flaviu (Avi) Cicirean, Florentina Codrean, Luisiana Dobrinescu, Silviu Drăgănescu, Iancu Guda, Paul Kasprovschi, Cristian Lupșa, Cristian Onețiu, Dan Pascariu, Mugur Pătraşcu, Silvia Pop, Andreea Roșca. Pentru mai multe informaţii despre aceștia accesează site-ul romanianstories.ro.

Mentorii şi specialiștii UniCredit îți vor vorbi despre gândirea antreprenorială, creativitate în business, e-commerce și vor oferi totodată și detalii despre legislația pentru antreprenori.
Cei care se înscriu la Academia Minților Creative vor învăța, pe parcursul celor 4 zile de cursuri, cum se realizează planul de business, ce înseamnă brandingul, cum poţi face storytelling pentru afacerea ta, cele mai eficiente strategii de marketing, cum să menţii echipa motivată, legislaţia și taxele despre care trebuie să ştii, cum se obțin finanțările, analiza de business dar şi cum să costruiești o politică sanătoasă de HR.

Academia Minților Creative, care a avut până în prezent cinci ediții și 250 de participanți, este programul de educație financiară și antreprenorială al UniCredit Bank. Alături de platforma Romanian Stories, Barometrul Minților Creative (prima cercetare din România asupra obstacolelor și perspectivelor antreprenorilor creativi), Ghidul 24/7 și Pachetul Creativ, Academia Minților Creative face parte din platforma UniCredit Bank de susţinere a industriilor creative din România.

UniCredit Bank este o companie care crede în mințile creative și e alături de antreprenorii care vor să-și transforme ideile în afaceri - orice afaceri creative, de la bistrouri, la studiouri de design și la produse de tot felul. Dincolo de idei bune, talent, pasiune și dedicare, succesul sau eșecul unei afaceri ține la fel de mult și de celelalte aspect ale businessului: de legislație, de contabilitate, de marketing, de finanțare. Experții UniCredit Bank, plus o mulțime de alți mentori invitați, sunt pregătiți să te ajute să găsești soluțiile potrivite.

Detalii complete despre proiect, aici.