The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Weekend Sessions Botanica

Articol / 23 Iun 2021 / Luiza Popescu
  • Weekend Sessions Botanica
1/1
În perioada 26 iunie – 19 septembrie, timp de 7 weekenduri, Weekend Sessions Botanica va aduce împreună sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative & indie, precum și sesiuni de poezie și lectură într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București.

Deschiderea Weekend Sessions va avea loc pe 26 iunie, de la orele 16.00 la Gradina Botanică D. Brandza a Universității din București.

Rezervă un loc pentru o seară cu poezie, sesiuni de muzică clasică, alternativă, jazz în iarbă și mici degustări de la antreprenori locali.
Aproape 5000 de metri pătrați din Grădina Botanică (Șoseaua Cotroceni 32), vor fi transformați într-un spațiu alternativ de întâlnire, cu o mică scenă în iarbă, muzică, socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări.

Vizitatorii sunt invitați să își aducă pături, pufi sau șezlonguri și să se bucure de pauze cu degustări de la mici antreprenori locali din selecția roditorfoodmarket.ro - platformă realizată cu suportul UniCredit Bank.

În primul weekend vor fi sesiuni muzicale de la Soul Serenade, blues &jazz, (26 iunie), Alex Olteanu, pian ( 26 iunie), Raluca Stratulat & Andreea Țimiraș, vioară și violoncel (26 iunie), Coven Clash, alternative, (27 iunie), A-C Leonte, jazz (27 iunie), precum și sesiuni de poezie cu Svetlana Cârstean și tineri actori (pe 26 și 27 iunie, de la ora 19.30, timp de o oră) și picnic cu o selecție de la mici antreprenori.

Calendarul verii are următoarele date: 26-27 iunie, 3-4 iulie, 10-11 iulie, 28-29 august, 4-5 septembrie, 11-12 septembrie,18-19 septembrie.

Urmăriți pagina de facebook a evenimentului pentru mai multe detalii: Weekend Sessions sau www.weekendsessions.ro.

BILETELE SUNT VALABILE O SINGURĂ ZI

Acces general la spațiul Weekend Sessions costă 60 lei de persoană (la care se adaugă 10 lei acces la Grădina Botanică). 

  • program: 16.00-21.00, access de la 16.00 prin intrarea principală, Soseaua Cotroceni 32
  • locurile sunt limitate, se pot cumpăra bilete la eveniment în limita disponibilității
  • copiii sub 12 ani intrarea liberă, se plăteşte doar biletul de intrare la Grădina Botanică, 5 lei
  • se va face verificarea temperaturii la punctul de access si a certificatului de vaccinare sau dovezilor de testare conform regulamentului

  •