The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Începe Mastering The Music Business: 31 august - 2 septembrie

Articol / 27 Aug 2021 / Luiza Popescu
  • Începe Mastering The Music Business: 31 august - 2 septembrie
1/1
Timp de trei zile, în perioada 31 august - 2 septembrie, cea de-a șasea ediție a conferinței Mastering the Music Business (MMB) transformă Bucureștiul în capitala muzicii, devenind locul în care artiști din toate genurile muzicale se vor întâlni și vor avea ocazia să împărtășească idei cu profesioniști de succes din țară și din străinătate. Producători ai industriei muzicale globale și bookeri ai unor festivaluri importante la nivel european vor veni la MMB pentru a întâlni și asculta 14 trupe românești și internaționale în cadrul MMB Showcase Festival.

Program

Conferința MMB se desfășoară la Hotel Caro (strada Barbu Văcărescu nr 164 A, București) în perioada 31 august - 2 septembrie. Înregistrarea participanților începe la ora 9:00, iar primul panel este programat zilnic începând cu ora 10:00.

Seara, de la ora 19.00, are loc MMB Showcase Festival la Club Expirat (str. Constantin Istrati nr. 1), unde artiști în ascensiune din România, Italia și Croația vor aduce pe aceeași scenă aproape toate genurile muzicale.

Programul complet al conferinței și al concertelor este disponibil aici.

MMB Showcase Festival

Fiecare seară de MMB Showcase Festival de la Expirat va beneficia de prezența unui headliner din România. Cele trei nume mari care vor încheia fiecare seară de festival sunt Pinholes (31 august), Rockabella (1 septembrie) și Dimitri’s Bats (2 septembrie).

Pe lângă aceștia, trupele care-și vor prezenta muzica publicului român de la festival sunt A-C Leonte (România), Amadeus (România), Baba Dochia (România), Cucina Sonora (Italia), Lucia (România), Marius Mihalache (România), Piqued Jacks (Italia), Sara Renar (Croația), Second Wave (România).

Intrarea la concertele MMB Showcase Festival este liberă pentru publicul larg în limita locurilor disponibile. Speakerii și delegații participanți la conferința Mastering The Music Business au de asemenea acces liber la festival. Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).

Bilete

Biletele pentru conferință s-au pus în vânzare pe site-ul MMB, dar și pe ove.ro sau iabilet.ro.

Biletele cumpărate pentru ediția din 2020 asigură accesul la #MMB2021.

Toate informațiile despre conferință și concerte sunt disponibile pe site-ul oficial.