The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Media Room

The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de peste 25 de ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România. Prin tot ceea ce face, contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional.

Este fondator al proiectelor Romanian Design Week, DIPLOMA Show, Gala Societății Civile, Internetics și inițiator al programelor ASAP România, Cartierul Creativ și Combinat.

Aici puteți găsi materiale de presă pentru evenimentele organizate de The Institute. 


ROMANIAN DESIGN WEEK

[CP] Expoziția dedicată arhitecturii și designului locale revine la Romanian Design Week
Link 

[CP] Design GO!: S-a deschis apelul pentru evenimente satelit  Romanian Design Week
Link 

[CP] RE-CONNECT, a celebration of togetherness concurs pentru instalația imersivă Romanian Design Week 2023 x IQOS
Link

[CP] Piața Amzei, epicentrul RDW2023
Link

[CP] RDW2023 - Circular Catalysts
Link 


[CP] Design GO! Cel mai amplu program de evenimente satelit de până acum peste 100 de evenimente de explorat în timpul RDW
Link

[CP] Începe RDW 
Link 

[CP] Peste 25.000 de persoane au vizitat expoziția RDW în prima săptămână de festival
Link

Pentru informații suplimentare despre evenimentele The Institute, puteți lua legatura cu Ada Leonte, PR Director The Institute, la ada.leonte[at]institute.ro.