The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Harta Cartierului Creativ

Aceasta este harta Cartierului Creativ. Te va ajuta să te orientezi pe străzi vechi însuflețite de energia unei generații noi de artiști și antreprenori, îți va purta pașii prin muzee clasice și galerii îndrăznețe, îți va recomanda gusturi proaspete și consacrate în cârciumi celebre sau cafenele ieri deschise. Îți va povesti cu egală pasiune despre arhitecți recunoscuți sau designeri în plină afirmare cât și despre dezvoltare urbană, tech hub-uri sau ecosisteme culturale și creative. Te va ghida prin istoria clădirilor ce îți vor ieși în cale, fie că sunt vile în stil brâncovenesc și palate eclectice, blocuri moderniste și cubiste sau ansamblurile comuniste care le-au luat locul. Îți va arăta un București în plină mișcare, în egală măsură preocupat de trecut, prezent și viitor, un București vibrant, care se trezește devreme și se culcă târziu, un București plin de talent și de viață. Unde vrei să mergem?