The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din cartier // 28 mai - 3 iunie

Articol / 28 Mai 2018 /
  • 5 din cartier // 28 mai - 3 iunie
  • 5 din cartier // 28 mai - 3 iunie
1/2
Am revenit cu 5 din cartier de săptămâna aceasta. Va fi o săptămână plina! 





1. Bucharest International Biennial for Contemporary Art
17 - 30 mai 
@ Bucharest Biennale


Bucharest Biennale își propune să exploreze conexiunea dintre practica creativă și progresul social, dar și corespondențele dintre contexte locale și globale. Ajuns la cea de-a 8-a ediție, Bucharest Biennale continuă să construiască un parteneriat puternic între București - un spațiu geocultural în care politica se reflectă în toate aspectele vieții - și restul lumii. În depășirea cadrelor geografice, istorice sau politice specifice, se conectează la o complexitate mai largă, și anume aceea a "rezistenței" în domeniul cotidian. 

2. Party 10 ani de Școala ADC
30 mai, 19:30
@ Institute, The Cafe

Avem 2 x motive de sărbătoare: absolvirea generației 2018 a Școlii ADC și petrecere aniversară 10 ani de Școala ADC
Va fi cu mult advertising, creativitate, amintiri, nostalgii, reîntalniri. 

3. J'ai T-fest gallery
31 mai, 18:00
@ J'ai Bistrot 

Ne așteaptă o expoziţie inedită de tricouri realizate de către artisţii Serebe, KEMWEAR, Andreea TOMA și brandul ColorEscu. Plus, De asemenea, relaxare în minunata grădină J’ai Bistrot, unde iţi vei putea dezlănţui creativitatea prin desenarea unui tricou pe care îl vom expune în perioada 16 - 17 iunie la T-shirt Fest 2018. Sounds fun! 

4. Pe jumătate cântec
3 iunie, 19:30
@Teatrul Odeon
„Pe jumătate cântec” spune povestea Francescăi de la 5 până la 33 de ani, în nouă tablouri, fiecare surprinzând o vârstă, un univers, o întâmplare dintre cele care contează şi care pot modela sau frânge un destin. Un spectacol scris și regizat de Crista Bilciu. Cu Anda Saltelechi. Spectacolul a obținut Marele premiu la Festivalul ”Gala Star” pentru text, iar Anda Saltelechi a obținut cu acest rol Premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul Internațional de Teatru Scurt Oradea 2017, Premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal la Fest(in) pe Bulevard, București 2017 și Premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul Internațional al Teatrelor de Studio, Pitești, 2017. 

5. Can't touch this / 80's & 90's party
1 iunie, 22:00
@Apollo111 Barul
Dance, dance, dance! Ăsta va fi moto-ul serii! Jiji e omul DJ - actor, event manager, care pune muzica din anii '90 in cele mai mari cluburi din Bucuresti, Cluj, Brasov si Vama Veche, la festivaluri și evenimente. It's gonna be epic!