The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CNDB | Au început tururile performative ghidate de artiști prin București

Articol / 11 Oct 2021 / Luiza Popescu
  • CNDB | Au început tururile performative ghidate de artiști prin București
1/1
Care este istoria dansului în București? Cine, când și unde a dansat? Și care e relația ta cu orașul? Pe tot parcursul lunii octombrie, „Corpuri și povești (in)vizibile” te invită să afli de la 10 performeri istoria dansului, la pas, prin București. Artiștii te vor ghida să descoperi și exerciții prin care să devii conștient/ă de propria relație cu orașul. Descoperi toate evenimentele în calendarul de pe cndb.ro și pe Facebook.

Pentru fiecare artist, ai la dispoziție 5 tururi dintre care poți alege. Te înscrii la turul dorit în linkul de aici, iar participarea e gratuită.

Ce artiști te ghidează performativ prin oraș?

Artiștii invitați de către CNDB să susțină aceste tururi ghidate performative sunt: Denis Bolborea, Catrinel Catană, Simona Dabija, Simona Deaconescu, Paul Dunca/Paula Dunker, Virginia Negru, Andreea Novac, Maria Mora, Valentina De Piante, Arcadie Rusu.