The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Evenimentul caritabil Munteanu Fest 8 a strâns 8.000 lei pentru Grivița 53 - primul teatru construit de la zero de comunitate

Articol / 18 Oct 2024 / Andra Mihai
  • Evenimentul caritabil Munteanu Fest 8 a strâns 8.000 lei pentru Grivița 53 - primul teatru construit de la zero de comunitate
1/1
Aproximativ 200 de persoane au participat pe data de 15 octombrie la Expirat Halele Carol din București la un eveniment-maraton caritabil ce s-a întins pe o durată de peste 6 ore. 5 artiști de pe scena muzicală din România au luat parte pro bono la Munteanu Fest 8: Ana Coman, D-L Goe, Prima Dragoste, Andra Andriucă și Marinov.

Suma de 8.000 lei a fost strânsă din încasările și din donațiile obținute în urma acestei ediții atât prin biletele achiziționate online din rețeaua iabilet.ro cât și la intrare în seara evenimentului. Ea va fi donată în totalitate către Asociația Culturală Grivița 53. În plus, au existat mulți susținători care au donat în timpul festivalului bani direct pe site-ul proiectului: www.grivita53.ro.

„A 8-a ediție a Munteanu Fest a fost cu și despre oameni frumoși și inimoși. Și aș dori să-i amintesc pe această cale pe oamenii faini, prietenii și cunoscuții din fața scenei care au participat și au susținut cauza, pe artiștii care s-au perindat rând pe rând pe scenă sau la pupitrul de DJ și care ne-au încântat urechile și inimile, pe cei de la Expirat Halele Carol care au găzduit impecabil festivalul și mai ales pe Chris Simion-Mercurian și Tiberiu Mercurian de la Grivița 53 care își doresc tare mult să construiască acest teatru. Pot spune cu mâna pe inimă că a fost o mobilizare exemplară din partea tuturor. Și mă bucur că s-a strâns o sumă așa mare de bani în urma evenimentului caritabil. De asemenea, doresc să le mulțumesc partenerilor și prietenilor de la iaBilet care m-au ajutat mult cu partea de promovare, cu sistemul de ticketing pus la dispoziție fără costuri suplimentare, dar și tuturor partenerilor media și susținătorilor ce au promovat intens evenimentul de-a lungul ultimelor săptămâni. Pentru mine a fost impresionant să văd atâta solidaritate din partea oamenilor din jur pentru a susține o cauză.” – a spus Bogdan Munteanu, organizatorul evenimentului.

Toți participanții care au achiziționat un bilet la eveniment au beneficiat de acces la maratonul muzical, dar, totodată, au donat automat suma aferentă biletului către Asociația Culturală Grivița 53.

Toate detaliile despre această ediție a Munteanu Fest ce tocmai s-a încheiat pot fi găsite pe pagina dedicată de eveniment, aici

Festivalul caritabil a fost organizat de Munteanu Events și povestit de RFI România.

***

Prieteni și Susținători: Art Safari, Asociația A.R.T. Fusion, BandBook, Bucharest Feminist Film Festival, Cartierul Creativ, Cărturești, Cinemascop, CityFemme, CriticEyez, Daily Magazine, Diploma Show, DokStation, e-femeia.ro, Eforie Colorat, Expirat Halele Carol, forumul cultural austriac, Fundația Calea Victoriei, Gen, Știri, Grupul „Mergem la teatru”, Happ.ro, iabilet.ro, IQads, J’ai Bistrot București, Kudika, Observator Cultural, One Night Gallery, OneDay, PRwave, Revista Atelierul, Rock Monsters Romania, Romanian Design Week, Săfițicuminți, Spotmedia, Street Delivery, The Fresh, The Institute, The Interwission, Undercloud, Utopia Balcanica, Ziarul Metropolis, Zile și Nopți.


***

Despre Munteanu Events

Organizator & promoter de evenimente din anul 2015.


Despre Grivița 53

Este mai mult decât un spațiu cultural, este un spirit al unei generații. Se definește prin ceea ce face și prin ceea ce lasă în urma sa. Acest spațiu cultural va rămâne moștenire Bucureștiului. Poți face parte din această poveste. Crezul său: To build or not to be.