The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Evenimentul caritabil Munteanu Fest a strâns aproximativ 13.000 lei pentru campania #NoiFacemUnSpital

Articol / 19 Oct 2022 / Andra Mihai
  • Evenimentul caritabil Munteanu Fest a strâns aproximativ 13.000 lei pentru campania #NoiFacemUnSpital
  • Evenimentul caritabil Munteanu Fest a strâns aproximativ 13.000 lei pentru campania #NoiFacemUnSpital
  • Evenimentul caritabil Munteanu Fest a strâns aproximativ 13.000 lei pentru campania #NoiFacemUnSpital
1/3
Aproximativ 250 de persoane au participat pe data de 11 octombrie în Clubul Expirat din București la un eveniment-maraton caritabil ce s-a întins la o durată de peste 7 ore. 6 artiști de pe scena muzicală din România au luat parte la Munteanu Fest: Partizan, Omu Gnom, Eyedrops, Something Stellar, Brugner și Hefe. Suma de 12.860 lei a fost strânsă din încasările și din donațiile obținute în urma evenimentului. Ea a fost deja donată celor de la Dăruiește Viață pentru campania #NoiFacemUnSpital. În plus, au existat mulți susținători care au donat în timpul festivalului bani direct pe platforma Dăruiește Viață: https://www.daruiesteviata.ro/ și au primit certificate de acționari din partea asociației. Mai mult decât atât, printr-un gest frumos de solidaritate, reprezentanții Expirat donează și ei aceeași sumă către Dăruiește Viață.

„Ediția a 6-a a Munteanu Fest a fost cu și despre oameni frumoși și inimoși. Și aș dori să-i amintesc pe această cale pe oamenii faini, prietenii și cunoscuții din fața scenei care au participat și au susținut cauza, pe cei de pe scenă și de la pupitrul de DJ care ne-au încântat urechile și inimile, pe cei din Expirat care au găzduit impecabil festivalul și mai ales pe oamenii minunați de la Dăruiește Viață care construiesc un spital. Pot spune cu mâna pe inimă că a fost o mobilizare exemplară din partea tuturor. Și mă bucur că s-au strâns undeva la 13.000 lei în urma evenimentului caritabil. De asemenea, doresc să le mulțumesc celor de la Expirat care vor dona și ei aceeași sumă către Dăruiește Viață. Pentru mine a fost impresionant să văd atâta solidaritate din partea oamenilor din jur pentru a susține o cauză socială.” – a spus Bogdan Munteanu, organizatorul evenimentului.

„Munteanu Fest 6 a fost o bucurie pentru noi, pentru că am fost alături de oameni faini, oameni care înțeleg cât de importantă este implicarea și care știu că, uneori, un lucru care pentru noi poate părea banal, înseamnă atât de mulți pentru alții. Le mulțumim tuturor pentru fiecare cărămidă pusă la #NoiFacemUnSpital și lui Bogdan și Expirat-ului și lui Andrei Șoșa pentru încredere. Este a treia oară când Munteanu Fest strânge fonduri pentru Dăruiește Viață și pot spune că așteptăm cu drag anul viitor pentru că sunt atât de multe lucruri de făcut.” – a declarat Oana Gheorghiu, fondatoare Dăruiește Viață.

Toți participanții care au achiziționat un bilet la eveniment au beneficiat de acces la maratonul de concerte, dar, totodată, au donat automat suma aferentă biletului către campania #NoiFacemUnSpital a celor de la Dăruiește Viață. Aici pot fi găsite mai multe informații despre această campanie: https://www.daruiesteviata.ro/proiecte/noifacemunspital-primul-spital-national-de-copii-pentru-cancer-boli-grave-si-trauma

Toate detaliile despre această ediție a Munteanu Fest ce tocmai s-a încheiat pot fi găsite pe pagina dedicată de eveniment: https://fb.me/e/2cY4LIHEk 

Festivalul caritabil a fost organizat de Munteanu Events și cântat de Radio Guerrilla.


Prieteni și Susținători: Alternative Bucharest, Alternative Culture, American Independent Film Festival, Animest, ANONIMUL IFF, Asia Fest, Bad Unicorn, BalKaniK Festival, Beans&Dots, Bucharest International Dance Film Festival, Bucharest International Experimental Film Festival, Bucharest Photofest, Bucharest Stickerz Fest, Caleido, Cărturești, Centrul Replika, Cinemascop, CriticEyez, CVLTARTES, Delazero, Diud, DokStation, DWMT, Eforie Colorat, F-Sides Cineclub, Feminism Film Festival, Forumul Artelor Vizuale, forumul cultural austriac, Fundația Calea Victoriei, Grădina cu Artiști, Ideo Ideis, IMPRO, Independența Film, InfoMusic, IQads, Încotroceni, J'ai Bistrot, KINOdiseea, Les Films de Cannes à Bucarest, LondoHome, Mezanin Market, One Night Gallery, OneDay, Printoteca, Revista Atelierul, Rocanotherworld, Roditor Food Market, Rowmania, Săfițicuminți, Sneaker Industry, Super, Șaraimanic, The Fresh, The Institute, TIFF Unlimited, Trei Bețivi Bar, unteatru, Utopia Balcanica, Vanner Collective, Weekend Sessions, WishFest, Zile și Nopți.


*****

Despre Munteanu Events

Organizator & promoter de evenimente din anul 2015: www.fb.com/MunteanuRecomanda/ & https://www.instagram.com/munteanurecomanda/

Despre Dăruiește Viață.

Dăruiește Viață schimbă radical sistemul de sănătate din România, construind și reconstruind secții, spitale, speranțe. În peste 10 ani de activitate, Dăruiește Viață a investit peste 43 mil. euro în modernizarea și aducerea la standarde europene a secțiilor din mai multe spitale din România, iar în prezent, gestionează cea mai mare inițiativă de implicare socială din România - #NoiFacemUnSpital – un proiect susținut de peste 350.000 de donatori persoane fizice și peste 7.000 de companii. Mai multe detalii pe www.daruiesteviata.ro