The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Grăbește-te să prinzi bilet pentru ultimele zile din UNDERCLOUD1(6)

Articol / 23 Iun 2023 / Andra Mihai
  • Grăbește-te să prinzi bilet pentru ultimele zile din UNDERCLOUD1(6)
1/1
UNDERCLOUD1(6) se apropie de final cu o serie de evenimente extraordinare programate pentru acest weekend. Și în această ediție, UNDERCLOUD a reușit să aducă la un loc artiști talentați și spectatori pasionați, oferind experiențe teatrale unice și provocatoare.Două figuri remarcabile ale scenei artistice românești, Nora Iuga și Mihai Mărgineanu, vor fi prezenți pe scena festivalului duminică, în ultima zi de UNDERCLOUD1(6).

Nora Iuga, legendara poetă și scriitoare, va susține „Ce-i aia apă verde pe cerul gurii”, un spectacol lectură în care iubitorii literaturii și admiratorii talentului său recunoscut vor avea ocazia unică de a o vedea într-o interpretare concepută special pentru UNDERCLOUD1(6).

Mihai Mărgineanu, cunoscutul cântăreț și compozitor, încheie festivalul cu un concert memorabil, aducând energia și pasiunea sa caracteristică pe scena UNDERCLOUD. Cu piese care au devenit adevărate hituri, Mihai Mărgineanu va anima atmosfera cu muzica autentică care caracterizează creațiile sale.

Serile de teatru continuă cu spectacole care te vor face să intri în atmosfera efervescentă de sub nori: Individual Compus, Pești dorm, Medeea:Furie și One for the sorrow sunt doar câteva din ele. Programul complet poate fi accesat pe www.undercloud.ro.

Ultimele bilete sunt disponibile pe www.theatrum.ro. Ca în fiecare an, festivalul vine în întâmpinarea publicului cu oferta 1+1, care îți aduce un bilet gratuit pentru fiecare bilet cumpărat cu cardul tău BCR Visa la casa de bilete de la J'ai Bistrot, program 12:00 – 20:00 pe toată durata festivalului. George.Primul Banking Inteligent și Visa susțin cu entuziasm această campanie specială. Biletele online pot fi achiziționate de pe www.theatrum.ro .

UNDERCLOUD este un festival de teatru independent ce are loc anual în București,  cu scopul de a promova libertatea artistică și diversitatea culturală. Fiind deja la a 16-a ediție, UNDERCLOUD a devenit un punct de reper în peisajul cultural românesc.

***

Producători: Fundația Calea Griviței și Asociația UNDERCLOUD

Realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 1

Finanțat de Ministerul Culturii

În parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureștiși Cartierul Creativ

Spații partenere: UNARTE, Muzeul Național al Literaturii Române, Teatrul Dramaturgilor Români, J`ai Bistrot, Black Habit

Parteneri principali: George. Primul Banking Inteligent, Visa

Parteneri: Aqua Carpatica, Persil, Kasper, Tzuca și Asociații, Gavrilă și Asociații, Theatrum

Partener media principal: Rock FM

Parteneri media: Euromedia, B365, Ziarul Metropolis, HAPP.RO, IQAds, Liternet, Cult-Ura, Agenda de Carte, The Institute, Itsy Bitsy