The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Intri în joc? | Exerciții de creativitate jucăușă pentru mari și mici cu Raluca Erimescu

Articol / 03 Mar 2023 / Andra Mihai
  • Intri în joc? | Exerciții de creativitate jucăușă pentru mari și mici cu Raluca Erimescu
1/1
În ajun de Ziua femeii Arta în comunitate te invită să „Intri în jocˮ. Vei avea parte de o întâlnire ludică potrivită atât pentru adulți cât și pentru copii, ghidată de Raluca Erimescu. 

Evenimentul se va desfășura în data de 7 martie, de la ora 18, la Cronic Love Production Europe (situat în Palatul Brück, pe Strada Florimund Mercy 9, Etaj 2, Timișoara). Participarea este gratuită, însă necesită înscriere prin completarea formularului la linkul următor, aici

Descoperiți aici câteva cuvinte pe care ni le-a împărtășit Raluca:

„Sunt trainer de vorbit în public și poveste și scriu pe blog pe www.ralucaerimescu.ro. Îmi place autenticitatea și emoția care conectează oamenii. Îmi place creativitatea în toate formele ei și bucuria cu care ideile se asociază și se îmbină în ceva nou și surprinzător. De aceea în workshopurile mele de public speaking și storytelling combin structura și logica cu exercițiile jucăușe de improvizație (cred că ele nu doar destind atmosfera dar deschid ușa către acea libertate interioară, către a-ți da voie să experimentezi și să fii în largul tău în situații neprevăzute).

În acest atelier vom face câteva exerciții de creativitate pentru mari și mici.

Vom explora împreună terenul creativității în mediul liniilor, cuvintelor și ideilor.

De ce să intri în joc?

Pe lângă bucuria propriu zisă a jocului… să îți antrenezi creativitatea copilăros te ajută într-un mod foarte serios :). Te îndrumă discret să îți îmbunătățești flexibilitatea gândirii, să descoperi mai multe dimensiuni ale unei idei, să îmbrățișezi provocări noi și să vezi noi soluții.”

Dacă te-ai convins și ești hotărât(ă) să „Intri în jocˮ notează-ți deja în calendar și fii prezent(ă) în 7 martie ora 18, la Cronic Love Production Europe :)

***

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului  Arta în comunitate, organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara în parteneriat cu studioul artouching.

Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara.

Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România - FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

Parteneri: Storypoint, CronicLove Productions Europe, DIGITAL:CANVAS, Cultartes, Ornella Studio Design, Facultatea de Arte si Design Timisoara, Less Zero Waste Shop.