The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Noutăți de la CNDB

/ 26 Oct 2021 / Andra Mihai
  • Noutăți de la CNDB
1/1
Săptămâna aceasta, CNDB propune activități care îți solicită atât corpul, cât și mintea. Așadar, dacă încă nu ai apucat să participi la tururile performative, mai este timp. 

Este ultima săptămână de „Corpuri și povești (in)vizibile”. Catrinel Catannă, Simona Dabija, Valentina De Piante Niculae, Denis Bolborea și Maria Mora sunt artiștii alături de care poți descoperi istoria dansului, corporalizând-o prin exerciții care îți fac bine, așa că nu rata șansa și înscrie-te gratuit, în formularul de aici.
 
Miercuri e ziua în care poți dansa fără inhibiții. We are Developing Art lansează episodul pilot din seria “Sufrageria de Mişcare – Body Anatomy | Body Breakfast | Body Community”. De la ora 19:00, la CNDB, ne bucurăm de un dance jam lipsit de inhibiţii pe muzica live realizată de Denis Bolborea, Alexandros Raptis şi Lala Misosniky.
 
Joi descoperi cum se filmează un performance prin intermediul unui laborator deschis unde se va lucra aplicat pe spectacolul „Iluzionistele”. Simona Deaconescu (fondatoarea Bucharest International Dance Film Festival), Ana Drăghici (directoare de imagine), Bogdana Pascal (producătoare TV) și autoarea spectacolului, Mădălina Dan, vor discuta despre tipuri de încadraturi și unghiulații cinematografice specifice unei lucrări de dans, dinamica montajului spectacolului filmat, retorica vizuală și motivația din spatele acestor alegeri, precum și aspecte care țin de pregătirea și producția unui format video bazat pe o lucrare scenică.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Te poți înscrie cu un mail către cursuri@cndb.ro până pe 27 octombrie.
----------------------------

Detalii despre tururile performative poți găsi aici, despre dance jam-ul de miercuri aici, iar despre laboratorul deschis aici.