The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Performance Tania Mouraud

News / 10 Noi 2015 / INSTITUTE.RO
  • Performance Tania MouraudPaRsAng, video and sound improvisation live
1/1
Galeria Eastwards Prospectus va găzdui un performance al artistei Tania Mouraud, vineri, 4 decembrie 2015, de la ora 19:30. Colectând tipuri diferite de sunete, naturale sau urbane, de peste tot din lume, Tania Mouraud asociază înregistrările cu sunetele electronice. Cu ocazia acestui nou performance sonor cu improvizații live, asociat cu proiecții video, Tania Mouraud propune o imersiune într-o puternică masă sonoră și într-o experiență vizuală tulburatoare.
Cu această ocazie, Eastwards Prospectus va dezvălui unul dintre evenimentele cele mai importante din programul din 2016. 
Evenimentul este organizat cu sprijinul Institutului Francez din București.