The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Programul de spectacole DIPLOMA 2016

News / 17 Oct 2016 / INSTITUTE.RO
  • Programul de spectacole DIPLOMA 2016
1/1
A treia ediție a festivalului DIPLOMA, semnat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, va avea loc între 21 și 30 octombrie. Programul DIPLOMA 2016 va include pe lângă expoziția ce reunește peste 250 de proiecte de licență și de disertație, din peste 25 de discipline creative, și o serie de activități care răspund nevoilor studenților și absolvenților, identificate în urma unei cercetări derulate de The Institute, pe parcursul ultimului an. 
 
Programul de spectacole ale absolvenților de Teatru, Film și Conservator va fi găzduit de Point, din strada General Eremia Grigorescu nr. 10. 
 
Piesa “Treapta a 9-a” de Tom Ziegler va fi jucată de absolvenții Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematrografică I.L. Caragiale, pe 24 octombrie, de la orele 19:00. Înscrie-te aici
 
Cea de-a doua piesă din programul DIPLOMA se va juca pe 27 octombrie, de la 18:30. Spectacolul, pus în scenă de către absolvenții Universității Hyperion, este “Pușlamaua” de Pierre Chesnot. Înscrie-te aici.
 
DIPLOMA invită publicul și la o seară cu proiecții de filme realizate de promoția 2016 de la UNATC și Universitatea Hyperion, pe 25 octombrie, de la orele 17:00 și 18:30. Proiecțiile vor fi urmate de o dezbatere. Înscrie-te aici.
 
În încheierea festivalului de anul acesta, pe 30 octombrie, de la ora 19.00 va avea loc un concert al orchestrei "Universitaria" a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti. Dirijor este Alexandru Ganea, iar soliști sunt Ștefan Cazacu (violoncel), Ana Boiangiu (oboi), Laura Șandru (vioară). În program: P.I. Ceaikovski,  A. Marcello, W.A. Mozart. Înscrie-te aici