The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Sărbătoarea Primăverii

/ 18 Mai 2022 / Andra Mihai
  • Sărbătoarea Primăverii
1/1
The Fresh are bucuria de a invita publicul la Arenele Romane, joi 19 mai, orele 17:30 la Sărbătoarea Primaverii alături de artiști precum: Golan, Moonlight Breakfast, Catalina Cara și Valeria Stoica. Dat fiind faptul că este sărbătoare, aceștia au pregătit și o surpriză: va urca pe scenă una dintre artistele în continuă creștere pe scena de hip hop internațională, IAMDDB. Pentru a completa atmosfera de celebrare a primăverii, vor fi puse la dispoziție cocktail-uri, van-uri cu mâncăruri alese și nelipsitul dulce.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina evenimentului:  
https://www.facebook.com/events/854052681811826

Biletele pot fi achiziționate de aici.