The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Se lansează Festivalul Iridescent la Centrul Național al Dansului București

Articol / 09 Oct 2023 / Andra Mihai
  • Se lansează Festivalul Iridescent la Centrul Național al Dansului București
1/1
În noiembrie facem loc unor noi lumi să apară. Centrul Național al Dansului București lansează a doua ediție a Festivalului Iridescent. 

Într-un univers în continuă schimbare, Iridescent sărbătorește puterea transformatoare a ideilor și a dansului, astfel că prezenta ediție are ca temă ireversibilitatea.

Programul de anul acesta aduce publicului 16 spectacole și lucrări, cele mai multe prezentate în premieră în România. Creatori precum Ioana Paraskevopoulou, Jérôme Bel, Adriana Butoi, Jean-Baptiste Baele, Mădălina Dan, Moritz Ostruschnjak, Florin Flueraș, Janet Novás, Ioana Marchidan, Dominik Więcek, Ioana Păun, Simona Deaconescu & Vanessa Goodman, Iva Sveshtarova & Willy Prager și invitații lor te provoacă să te lansezi în navigarea unor teritorii necunoscute.

Festivalul se desfășoară în perioada 1 noiembrie-1 decembrie la CNDB și în locațiile partenere și reprezintă o invitație la curiozitate și deschidere.

În Iridescent vei avea vei avea ocazia să participi la ateliere de dans, film și la discuția în care vom vorbi despre fenomenele care ne modelează existența, alături de Constantin Vică, Veronica Lazăr, Anda Zahiu, Alexandra Zorilă și Paul Gabriel Sandu. Te invităm să fii parte dintr-un Maraton de Idei pentru Planeta Pământ și te așteptăm și la party.

Nu rata biletele Early Bird, cu reducere la evenimentele festivalului, disponibile în număr limitat numai în perioada 3-13 octombrie.

Iridescent este un spațiu în care să fim împreună. Înțelege-l ca pe un instrument de navigație care ne inspiră să descoperim noi posibilități și să imaginăm o lume mai bună. Save November for Dance!

Programul complet & bilete
aici.

***

Festivalul Iridescent este realizat cu sprijinul: Aerowaves, AFCN, National Culture Fund Bulgaria, ARCUB, PMB, STB, Teatrul Odeon, Teatrul Bulandra, APOLLO 111, /SAC @ Malmaison, Solitude Project, Institutul Cervantes, Institutul Francez Paris, Institutul Francez România, Goethe-Institut, Fondul Franco-German, BLZT, Institutul Polonez, Hotel Duke

Parteneri media: TVR, Radio Guerilla, ELLE, Radio România Cultural, Scena9, Revista Arta, Zile și Nopți, Black Rhino Radio, The Institute, RFI România, Happ.ro, Zeppelin, Iscoada, Liternet, Cutra, Modernism.ro, Films in Frame