The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Serile Teatrului Studențesc împlinesc 20 de ani

News / 28 Mar 2018 / INSTITUTE.RO
  • Serile Teatrului Studențesc împlinesc 20 de ani
1/1
Festivalul „Serile Teatrului Studențesc” revine și în acest an în atenția spectatorilor pasionați de teatru și cultură, în perioada 26 - 30 martie. Păstrând o tradiție de aproape două decenii, festivalul a modelat parcursul profesional al actorilor, a creat emoții în sufletele spectatorilor și a schimbat destinele persoanelor implicate, tot mai mult în fiecare an.

Ediția 2018 se defășoară Casa de Cultură a Studenților din București și aduce pe scena sa spectacole care au uimit peste 8000 de spectatori. Atenția cu care piesele sunt selecționate, talentul și entuziasmul actorilor, cât și prezența unui juriu ce cunoaște nume ca Vlad Rădescu, Toma Enache, Anca Maria Colțeanu, Tomi Cristin și Victor Dan fac din acest festival o întreagă aventură, o escapadă din cotidian și îi mențin renumele. În cadrul festivității de încheiere, cele mai apreciate reprezentanții și cei mai îndrăgiți actori vor fi premiați în funcție de calificativele primite de la juriu și spectatori.

 Din dorința de a le oferi spectatorilor o ediție aniversară de succes, 9 trupe de amatori și profesioniști, alături de trupa SiSC, vor pune în scenă piese pline de trăiri intense printr-o îmbinare între aparență și esență, evadare din rutina zilnică și experiențe unice, de neuitat. Mai mult decât atât, „Serile Teatrului Studențesc” înseamnă cinci zile de cultură, ambiție, artă, entuziasm, muncă, aplauze, zâmbete și devotament pentru spectatori.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, realizându-se pe baza unei rezervări online!
Programul complet al festivalului poate fi accesat pe site-ul proiectului

„Serile Teatrului Studențesc” este un proiect cultural, cel mai cunoscut și iubit proiect marca SiSC care a debutat în anul 1997 la inițiativa unui grup de studenți de la o facultate cu profil tehnic. Aceștia au decis să atragă atenția asupra teatrului și culturii printr-un proiect ce oferea tinerilor actori oportunități de a se remarca și de a-și urma pasiunea.

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică aduce în lumina reflectoarelor cea de-a XX-a ediție a festivalului național. Cea mai veche organizație din cadrul Academiei de Studii Economice, SiSC (www.sisc.ro), se mândrește cu peste 200 de proiecte care au influențat în mod pozitiv viețile studenților în ultimii 21 de ani.