The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Spectacolul „Aniversarea” face parte din micro-stagiunea stArtAct @unteatru

News / 24 Aug 2018 / INSTITUTE.RO
  • Spectacolul „Aniversarea” face parte din micro-stagiunea stArtAct @unteatru
1/1
Micro-stagiunea stArtAct @unteatru prezintă producțiile absolvenților de regie licență și master UNATC 2018: 7 spectacole de teatru tânăr, 7 viziuni inedite asupra lumii contemporane, 7 ocazii de a vedea regizorii, actorii și scenografii noii generații.

Despre regizor
Alexandru Andrei are 25 de ani, e proaspăt absolvent de regie și se simte fericit pentru că e într-o perioadă a vieții și a carierei în care i se pare că absolut orice este posibil. Facultatea l-a ajutat să descopere multitudinea de posibilități în care meseria lui se poate practica și în prezent crede că este de datoria sa să experimentez cât mai mult, pentru a-și descoperi propria voce în meseria pe care și-a ales-o.



Aniversarea
de Jeroen van den Berg

„Aniversarea” este un spectacol pentru toate vârstele. Spectacolul prezintă din mai multe perspective - a mamei, a tatălui și a copiilor, problemele care pot apărea în sânul unei familii contemporane consumiste.



Uneori comic, alteori dramatic, spectacolul se adresează atât celor care vor să uite de griji, cât și acelora care la finalul reprezentației simt că au învățat o lecție. 



Participări în festivaluri
Festivalul de Teatru OKaua, editia a VI-a
Premiul III pentru Cel mai bun spectacol
Premiul pentru Cea mai bună regie – Alexandru Andrei