The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

The Brewery- inovație în materie de studio foto

Articol / 27 Apr 2016 / Miruna Boțîrcă
  • The Brewery- inovație în materie de studio foto
  • The Brewery- inovație în materie de studio foto
  • The Brewery- inovație în materie de studio foto
  • The Brewery- inovație în materie de studio foto
1/4
The Brewery este un nou complex foto cu două studiouri complet echipate, disponibile spre închiriere. Unul cu multă lumină naturală ce pătrunde prin ferestrele mari, industriale, iar celălalt vopsit în gri, ideal pentru poze de produs și obiecte mici. Nu lipsesc nici zona de make-up, duşul, garderoba sau sistemul de sunet.
 
Deschiderea The Brewery a fost inspirată de experiențele de peste hotare. Bucureștiul avea nevoie de un loc în care fiecare fotograf să se poată simți ca acasă și unde să poată găsi aproape toată tehnologia necesară și suportul pentru a oferi echipei sale și clientului o experiență cu adevarat profesională.
 
O dată cu evenimentul de lansare, The Brewery a gazduit și o expoziție foto memorabilă. Primele shooting-uri realizate aici au reprezentat pretextul ideal de a reuni imagini surprinse prin obiectivele fotografilor Andreea Macri, Andrei Runcanu, Barna Nemethi, Cornel Brad, Cornel Lazia, Dan Beleiu, Felicia Simion, Lehel Kelemen, Nicolae Burca, Oltin Dogaru și visual artists ZWEI si Nikon One.