The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Trei Apropouri pe Bulevard deschid, pe 5 septembrie, noua stagiune a Teatrului Apropo

Articol / 02 Sep 2021 / Luiza Popescu
  •  Trei Apropouri pe Bulevard deschid, pe 5 septembrie, noua stagiune a Teatrului ApropoLO.LI.TA. A LO-VE Story
1/1
Duminică, 5 septembrie, ora 19.00, spectacolul LO.LI.TA. A LO-VE Story, după Vladimir Nabokov, dă startul noii stagiuni teatrale și, totodată, seriei „Trei Apropouri pe Bulevard” – o selecție de trei spectacole ale Teatrului Apropo, de trei facturi diferite (clasic, senzorial, contemporan) care „se văd” pe scena Teatrului Nottara de pe Bulevardul Magheru, în septembrie și octombrie.

Sălile Teatrului Nottara, studioul Teatrului Apropo din Pipera și Parcul Național vor fi doar câteva dintre locurile din București în care producțiile Teatrului Apropo vor putea fi văzute în acest început de stagiune 2021-2022.

Seria “Trei Apropouri pe Bulevard” cuprinde spectacolele LO.LI.TA. A LO-VE Story – o excelentă adaptare teatrală după Nabokov, orfEU și EUridice – un performance senzorial care explorează tema imaginii de sine și a relațiilor interumane și Căsuța din ceață – o comedie actuală despre valori, credințe și crize. Seria a fost concepută și propusă pentru a facilita întâlnirea unui public nou cu proiectele noi și foarte diverse ale Teatrului Apropo.

De altfel, tot conceptul acestui început de stagiune în care Teatrul Apropo este prezent în diferite spații din București stă sub semnul aceluiași obiectiv: apropierea de public, întâlnirea, aducerea mai aproape a creațiilor inovative, interdisciplinare ale Teatrului Apropo, menite să se constituie în experiențe inedite, deopotrivă pentru public și artiști.

Iată câteva repere din programul lunilor septembrie și octombrie:

LO.LI.TA. A LO-VE Story după Vladimir Nabokov – 5 septembrie, ora 19.00, la Teatrul Nottara (în seria Trei Apropouri pe Bulevard)
Cu: Gelu Nițu, Beatrice Rubică, Marcela Motoc, Ștefan Velniciuc; regia: Monica Pop

orfEU și EUridice spectacol senzorial
– 16 septembrie, ora 18.00, la Teatrul Nottara (în seria Trei Apropouri pe Bulevard)
Cu: Fulvia Folosea, Sidonia Doica, Luiza Ghindă, Teodora Daiana Păcurar, Mihai Cristian Dulea, Cătălin Nicolau; regia: Adrian Ciglenean și Radu Popescu

LOVE.ENTER.REFRESH de Radu Popescu – 18 septembrie, ora 19.00, la Teatrul Apropo (Pipera)
Cu: Andreea Șovan / Ana Covalciuc, Gabi Costin, Cosmin Teodor Pană, Mihaela Alexandru; regia: Radu Popescu

404 LOVE după Arthur Schnitzler – 24 septembrie, ora 19.00, la Teatrul Apropo (Pipera)
Cu: Ana Turos și Teodor Ghiță

LOVE.ENTER.REFRESH
de Radu Popescu – 9 octombrie, ora 19.00, la Teatrul de vară Mihai Eminescu (Parcul Național)
Cu: Andreea Șovan / Ana Covalciuc, Gabi Costin, Cosmin Teodor Pană, Mihaela Alexandru; regia: Radu Popescu

Căsuța din ceață de Radu Popescu – 10 octombrie, ora 19.00, la Teatrul Nottara (în seria Trei Apropouri pe Bulevard)
Cu: Dan Coza, Victoria Dicu, Mirela Gorea, Denis Hanganu, Ana-Maria Pop, Ana-Maria Ivan, Cristian Popa, Marcela Motoc/Florentina Țilea; regia: Irina Crăiță Mândră

Biletele se găsesc pe site-ul Teatrului Nottara și în rețeaua Eventbook.