The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Un concept inedit marca Subcarpați, prezentat în premieră la MIEZ Festival

Articol / 07 Apr 2023 / Andra Mihai
  • Un concept inedit marca Subcarpați, prezentat în premieră la MIEZ Festival
1/1
Subcarpați vine la cea de-a doua ediție a Festivalului MIEZ care va avea loc la Verde Stop Arena București, în perioada 19-20-21 mai. Trupa va prezenta un show nou produs pentru sezonul 2023 cu un concept eclectic care reinterpretează folclorul în manieră proprie. La granița dintre folclor și ritmuri moderne, de electro și hip-hop, concertul va pune preț pe tot ce înseamnă tradițional românesc, fiind în același timp diferit de tot ce se cântă astăzi în România. Spectacolul a fost pregătit de membrii trupei împreună cu inginerul de sunet Radu Dobra, venit special din Marea Britanie în acest scop, și îmbină noile tehnologii de sunet live Digidesign Venue și lumini într-o reprezentație live care evidențiază evoluția artistică a trupei.

De altfel, încă de la prima apariție, în anul 2010, fenomenul Subcarpați și-a obișnuit fanii cu abordarea originală pe care a adus-o în peisajul muzical autohton, precum și în concerte live, muzica interpretată de trupă fiind conectată în permanență cu trecutul și natura.

"Subcarpați susține valorile tradiționale și contribuie la promovarea folclorului autentic și în rândul celor care nu sunt neapărat fani ai acestui gen muzical. Din acest punct de vedere, nu putea exista o conexiune mai potrivită între o trupă românească și Festivalul MIEZ, un eveniment prin care ne-am propus de la bun început să aducem în atenția publicului cultura și artele care ne definesc ca popor", afirmă Jiji Lazăr, organizator al Festivalului MIEZ.
 
Organizatorii MIEZ, singurul festival 100% românesc, au anunțat săptămâna trecută line-up-ul celei de-a doua ediții. Astfel, timp de trei zile, pe scenă vor urca unele dintre cele mai apreciate nume din industria românească de divertisment și cultură, într-o serie de show-uri inedite reflectând un mix unic de genuri și stiluri muzicale.
 
Vineri, 19 mai
Subcarpați, Vița De Vie, Bosquito și Paulina
 
Sâmbătă, 20 mai
Smiley, Mihai Mărgineanu și Banda, Vunk și Byron

Duminică, 21 mai
Horia Brenciu, White Mahala, Simion Bogdan Mihai și The Speakers

***
 
Evenimentul se va desfășura la Verde Stop Arena (strada Barbu Văcărescu, București). Abonamentul pentru cele trei zile costă 129 lei + taxe și poate fi
achiziționat de pe Bilete.ro.
MIEZ Festival este organizat de J’events & Bazar Production. Principalul partener și sponsor al festivalului este UniCredit Bank. Partener Media: Radio Guerrilla

Detalii pe: Website / Instagram / Facebook / Tik Tok