The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

UNATC organizează concursul tinerilor actori - Audiție Națională 2017

News / 02 Noi 2017 / INSTITUTE.RO
  • UNATC organizează concursul tinerilor actori - Audiție Națională 2017
  • UNATC organizează concursul tinerilor actori - Audiție Națională 2017
1/2
Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale“ împreună cu Teatrul Tineretului Metropolis din București organizează cea de-a V-a ediție a Audiției Naționale, în perioada 24 - 26 noiembrie. 

Concursul este deschis tinerilor actori, absolvenților și studenților facultăților de teatru din țară și reprezintă un prilej de afirmare la început de carieră artistică în teatru, de cunoaștere a colegilor de generație și de explorare a unor metode și tehnici de lucru pe care tinerii au șansa să le împărtășească. 

Audiția Națională se adresează tinerilor actori cu vârsta până în 35 de ani, studenților din anul III – Licență, anii I și II – Master, specializarea Actorie / Arta actorului și absolvenților facultăților de teatru din toată țara, de stat și private. Nu există condiții restrictive referitoare la statutul profesional.

Data limită pentru înscriere este 17 noiembrie, iar doritorii sunt invitați să trimită formularul de înscriere, alături de un CV la adresa auditie.nationala@unatc.ro. Pe 21 noiembrie, fiecare candidat va fi anunțat prin e-mail în privința zilei când este programat. Intrarea în concurs se va face în ordine alfabetică. Toți candidații înscriși vor participa la Audiția Națională care va avea loc în perioada 24 – 26 noiembrie la UNATC „I.L.Caragiale”, sala Ileana Berlogea.

La Audiția Națională, concurenții vor prezenta în fața juriului, un moment artistic de 10 minute (monolog, one man/woman show). Numele câștigătorilor vor fi anunțate pe data de 26 noiembrie, la scurt timp după încheierea concursului.

Se vor acorda douăsprezece premii constând în roluri în proiectul „12 oameni furioși” de R. Rose, care va fi pus în scenă de regizorul Emi Pârvu la Teatrul Metropolis în 2018.

Evenimentul Audiție Națională 2017, ediția a V-a este organizat de către UNATC „I.L.Caragiale” București cu sprijinul Teatrului Metropolis din București.