The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Zeppelin prezintă: VJ JaZZ EXPERIENCE la Halele Carol

News / 07 Oct 2015 / INSTITUTE.RO
  •  Zeppelin prezintă: VJ JaZZ EXPERIENCE la Halele Carol
  •  Zeppelin prezintă: VJ JaZZ EXPERIENCE la Halele Carol
  •  Zeppelin prezintă: VJ JaZZ EXPERIENCE la Halele Carol
1/3
Zeppelin continuă aventura postindustrială româno-norvegiană cu o seară de progressive free jazz rock & blues, pânze holografice și vibe electronic la Halele Carol.
 
Distribuția este alcătuită din KROKOFANT - Tom Hasslan (chitară), Axel Skalstad (tobe), Jřrgen Mathisen (saxofon), A-C Leonte (voce) – Tavi Scurtu live electronics (tobe) feat. Iordache (saxofon), VJset: WE ARE WORMS – Badulin Ilya & Anja Malec.
 
Krokofant este numele trupei norvegiene de jazz formată inițial din chitaristul Tom Hasslan și bateristul Axel Skalstad. Întâlnirea din anul 2012 cu saxofonistul Jorgen Mathisen a adus un plus de valoarea trupei, aceasta devenind repede fanionul mișcării muzicale inovatoare și incitante din regiunea nordică.
O parte din muzica lor este improvizație, în fuziune cu rock beats și driving rhythms - un mariaj de free jazz, rock jazz și rock prog.  
 
We are Worms  este un colectiv artistic stabilit în Oslo, specializat în proiectarea și dirijarea instalațiilor video și realizarea de performance-uri audio / video în galerii, cluburi de noapte și festivaluri.  Creativitatea lor este exprimată în diferite tehnici artistice, care includ pictura și desenul.
Shining in the Dark este o instalație video multistratificată, care se joacă cu mediul ambiental și adâncimile lumii reale. Lucrarea îi invită pe spectatori să participe, să interacționeze cu construcția sa arhitecturală și să exploreze / experimenteze imaginea proiectată.