The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ADC Europe – Creative Incubator 2019

Articol / 27 Feb 2019 / INSTITUTE.RO
  • ADC Europe – Creative Incubator 2019
  • ADC Europe – Creative Incubator 2019
  • ADC Europe – Creative Incubator 2019
1/3
După o primă ediție de succes în care Creative Incubator s-a concentrat asupra noilor modele de business, ADC Europe și Pi School prezintă cu mândrie programul anului 2019.

În această ediție, tema principală trece de la structura organizațiilor și afacerilor la scopul lor, pentru a redefini procesul creativ în așa fel încât să umanizeze tehnologia, să asigure unicitatea ființei umane și să echilibreze aspectele de necontrolat datorate ritmului alert al lumii. Dacă există o rețetă prin care să poți face lumea un loc mai bun pentru oricine, creativitatea este singurul ingredient de nelipsit. Restul e opțional!

Creativitatea trebuie să fie principala caracteristică a oricărui lider, un element cheie pe care fiecare antreprenor trebuie să îl dețină. Așa că această ediție va fi despre căutarea de procese care să implice folosirea creativității și a designului în găsirea unor soluții la probleme reale care depășesc granițele campaniilor de comunicare. Despre transformarea ideilor în acțiuni de mare impact.

Participanții la Creative Incubator din acest an vor defini un nou proces pentru creativitate. Vor fi pionieri în folosirea creativității pentru a aduce diferențe reale, pentru ca lucruri mărețe să se poată întâmpla și ele să aibă un impact social real.

Cine poate participa?

Pot aplica persoane din orice departament al unei organizații creative, creativi din diferite tipuri de organizații și freelanceri. Profesioniști implicați în transformare, soluții creative și integrarea tehnologiei din industria de Comunicare și Publicitate.

Creative Incubator 2019 are loc de-a lungul anului, în 3 orașe diferite prin sesiune de câte trei zile:
28-30 martie, Roma
6-8 iunie, Barcelona
5-7 septembrie, Berlin

Rezultatele finale vor fi prezentate la cea de-a 6-a ediție ADCE European Creativity Festival în Barcelona pe 8-9 noiembrie 2019.




Mentori: Modulul 1 - Rome
Jamshid Alamuti | Co-fondator și CEO Pi School
Conn Bertish | Fondator Cancer Dojo
Rey Andrade | Creative Director 72andSunny
Axel Quack | Strategy Director Frog

Durata fiecărui modul: 2.5 zile
Cost pe modul:
Sunt 30 de burse disponibile pentru fiecare modul, care acoperă 80% din costuri (550 € în locul costului de 2,750 €). Pe lângă acest lucru, membrii ADCE vor primi și o reducere de 10% (495€ față de 550€).

Participanții se pot înscrie la întregul program sau pentru un singur modul. 
Aplicațiile sunt deschise pentru toate modulele aici.