The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Aniversăm 20 de ani de Internetics în Internet

Interviu / 01 Oct 2020 / The Institute
  • Aniversăm 20 de ani de Internetics în Internet
1/1
Ediția 2020 a competiției Internetics își premiază câștigătorii în Minecraft

Ediția 2020 a Internetics, un proiect inițiat de The Institute și susținut de UniCredit Bank, marchează anul acesta o cifră importantă în evoluția festivalului, împlinirea a 20 de ani de la organizarea primei competiții, și se încheie cu o gală atipică și curajoasă, în acord cu însăși esența evenimentului. 

Pe data de 13 octombrie 2020, începând cu ora 20:20, fanii evenimentului din toate timpurile sunt invitați să sărbătorească online câștigătorii Internetics, în varianta virtuală a Ateneului Român, realizată în Minecraft alături de Echipa Nexus Gaming.

Minecraft, unul dintre cele mai populare jocuri video din prezent, în care poți construi de la zero orice, chiar și clădirea emblematică a Ateneului Român, un spațiu reprezentativ pentru evenimentele industriei de media și publicitate din România, devine în luna octombrie locul de întâlnire cel mai hip al comunității de advertising locale.

Gala de Premiere Internetics 2020 în Minecraft va fi prezentată de Andi Moisescu, dar de data aceasta cei prezenți la eveniment vor putea face cunoștință și cu varianta avatar a cunoscutului om de televiziune.

Pentru participarea la Gala de Premiere Internetics 2020 este necesară crearea unui cont de Minecraft, iar pentru o experiență de gaming completă este recomandată și instalarea programului Discord (free download online). Codurile de acces în joc vor putea fi achiziționate cu suportul echipei The Institute. Accesul la eveniment este limitat.

Evenimentul este dedicat exclusiv persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Ediţia aniversară de 20 de ani a competiţiei Internetics a înregistrat 208 înscrieri în competiţie, de la 53 de participanţi. Lucrările, împărţite în cele trei mari categorii ale festivalului, sunt jurizate de 62 de specialişti în marketing şi comunicare digitală.

Juriul competiţiei Internetics 2020 este format din specialişti în marketing, comunicare online, experţi în research şi media, consultanţi independenţi şi reprezentanţi din buticuri de consultanţă online din România. În plus, juriului tradiţional i se alătură, în acest an aparte, şi o serie de guest judges: profesionişti în marketing şi advertising online din din Suedia, Olanda şi Germania.

Președintele juriului Internetics 2020 este Kris Hoet, Global Chief Innovation Officer la FCB.

Trofeele oferite anul acesta sunt de două tipuri: digitale, înmânate în joc, în timpul Galei de Premiere din Minecraft și fizice, din plastic reciclat, Internetics alăturându-se în 2019 proiectului PlastiPrix, creat de The Institute și Lidl România.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul oficial al festivalului, www.internetics.ro.

Parteneri Internetics 2020:
Un proiect: The Institute
Partener principal: UniCredit Bank
Parteneri: Absolut, YouTube
Parteneri media: Biz, IQAds, Smark, Paginademedia.ro
Partener research: Starcom
Partener Gaming: Nexus Gaming
Creație: Gavrilă&Asociații
Video: Rusu + Borțun
PR: Dăescu Borțun Olteanu
Furnizori oficiali: 360revolution, kaustik, MediaTrust România

_______________________________________________________

Fondat şi organizat de The Institute, Internetics este un festival de branding, marketing şi advertising online, care stabileşte standardele în comunicarea online din România. Festivalul premiazǎ cele mai bune campanii interactive, tehnologii, site-uri şi tool-uri de promovare online, încurajând totodatǎ creativitatea şi abordarea strategicǎ. Prima ediţie Internetics a avut loc în 2001, încă de la începutul conturării industriei de online din România, contribuind pe parcursul acestor ani la creşterea şi dezvoltarea acesteia. Festivalul celebrează anul acesta 20 de ani.

The Institute reprezintă ecosistemul industriilor creative. Iniţiază şi organizează evenimente de peste 20 de ani şi aduce împreună antreprenorii, profesioniştii şi publicul acestor industrii din România. Prin tot ceea ce face contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în ţară, creşte şi diversifică audienţa atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agenţiilor şi manufacturilor, promovează antreprenorii şi profesioniştii creativi pe plan naţional şi internaţional.

institute.ro
facebook.com/Institute.ro
https://www.facebook.com/interneticsfestival