The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Au început înscrierile pentru cea de-a noua ediție Școala ADC!

News / 07 Oct 2016 / INSTITUTE.RO
  • Au început înscrierile pentru cea de-a noua ediție Școala ADC!
  • Au început înscrierile pentru cea de-a noua ediție Școala ADC!
  • Au început înscrierile pentru cea de-a noua ediție Școala ADC!
1/3
Cei mai renumiți directori români de creație așteaptă tinerii care doresc să dobândească aptitudini creative și care vor să pătrundă în industria publicității să se înscrie la cursurile celei mai inedite școli de concept din România. Înscrierile pentru cea de-a noua ediție au loc între 4 octombre și 20 noiembrie.

Înscrierile se fac online, pe www.scoalaadc.ro, rezolvând brief-ul de concurs propus de tutori. Participarea la concursul de admitere este gratuită, iar pentru a urma cursurile Şcolii ADC*RO, studenţii admişi vor avea de achitat o taxă de 500 de euro.

Pentru a veni ȋn sprijinul tinerilor creativi, Grolsch oferă și ȋn acest an o bursă care acoperă integral costul școlii. Tema va fi anunțată în curând pe site-ul școlii. 
 
Câștigătoarea bursei Grolsch de anul trecut a fost Karla Georgescu, cea care a obținut și cel mai mare punctaj la finalul școlii, alături de premiile BEST OF VIDEO, BEST OF RADIO și BEST OF BTL.
 
Ediția a noua continuă și modulul extra – Olimpiadul, dedicat exclusiv studenților școlii care vor să înscrie proiecte la competiții naționale și internaționale pentru tineri creativi. Tutorii care au coordonat modulul anul trecut au fost Eugen Suman, Mihnea Gheorghiu și Andrei Tripșa. După un prim modul Olimpiadul, cursanții Scolii ADC*RO au obținut 2 nominalizări și 2 premii (Gold și Silver) ȋn competiția Young Fibra și o nominalizare la Future Lions.
 
În plus, începând de anul trecut, ȋn amintirea lui Ionuț Popescu, art director și fotograf, ADC România a înființat bursa "Ionuț Popescu”. Aceasta este ȋn valoare de 500 euro și se oferă cursantului Școlii ADC*RO care se situează pe primul loc la finalul școlii.
 
Cursurile vor începe în luna ianuarie 2017 și vor dura patru luni. Școala cuprinde atât cursuri și tutorate, dar și vizite și întâlniri în unele dintre cele mai relevante agenții de publicitate de la noi. La finalul școlii, aceștia își vor putea alcătui un portofoliu de lucrări, care va fi evaluat de către tutorii școlii pentru stabilirea clasamentului final, iar cei mai buni studenți vor beneficia de internshipuri în agenții.
Mai multe detalii găsiți pe www.scoalaadc.ro.

Scoala ADC*RO este o școală de concept, dedicată tuturor tinerilor interesați de domeniul publicității, un proiect Art Directors Club România (ADC*RO), organizat de The Institute.
 
Art Directors Club România (ADC*RO) este o asociație non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate, punând în legătură profesioniștii din industria de comunicare vizuală din România.
 
The Institute reprezintă ecosistemul industriilor creative. Inițiază și organizează evenimente de 17 ani și aduce împreună antreprenorii, profesioniștii și publicul acestor industrii din România. Prin tot ceea ce face contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional.