The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CREATIVE TALKS #5 - Monica Jitariuc (MSLGroup The Practice)

News / 31 Ian 2017 / INSTITUTE.RO
  • CREATIVE TALKS #5 - Monica Jitariuc (MSLGroup The Practice)
1/1
Miercuri, 22 februarie, de la ora 20:00, Monica Jitariuc vorbește offline despre online și în special despre social media - cu bune și cu rele. Cum o folosim și cum ne folosește. 

Din când în când Energiea găzduieşte „creativi” contemporani ce renunţă la brief-uri şi deadline-uri şi ne vorbesc relaxaţi, la un pahar, despre motivaţie, inspiraţie şi procese creative. 

Monica Jitariuc face de 16 ani comunicare, atât de partea clientului, cât și de cea a agenției. În prezent este Managing Director la MSLGROUP The Practice, cea mai creativă agenție de PR din România.


„If you have integrity, nothing else matters. If you don’t have integrity, nothing else matters.” - Alan Simpson

Powered by ADC Romania

Accesul este liber. Detalii aici.