The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cursuri noi la Creative Learning

Articol / 02 Oct 2014 / irina florea
  • Cursuri noi la Creative Learning
  • Cursuri noi la Creative Learning
1/2
Creative Learning are din toamnă trei cursuri noi: Personal Branding, Social Media, Nutriție & Wellbeing.
 
Noile cursuri încep pe 14 octombrie, iar numărul de locuri pentru fiecare curs în parte este limitat. Cursurile de lungă durată se desfășoară pe parcursul a 12 întâlniri (10 ședințe de seară și două workshop-uri consistente de weekend), iar training-urile intensive au până la 6 ședințe și se desfășoară atât în weekend, cât și în timpul săptămânii, seara.
 
Cursurile noi se adaugă celorlalte patru, inițiate la începutul acestui an, care vor fi reeditate: Graphic Design, Design Interior, Ceramică – design de obiect, Strategie de brand. Cel din urmă are o programă mai concentrată, cursul devenind astfel mai accesibil ca preț pentru cei la început de drum în domeniul Brandingului. 
 
Profesioniștii care se alătură echipei de profesori Creative Learning începând cu această nouă ediție sunt Larisa Petrini (Managing Partner Saatchi & Saatchi PR și Health & Wellbeing Coach), Simona Gherasim (Associate Certified Coach și Personal Branding Strategist) și Andrei Roșca (General Manager al agenției de Social Media - Spada și coach cu certificare internațională).
 
Cursul de Personal Branding se adresează profesioniştilor care îşi doresc să avanseze mai rapid în carieră sau să îşi crească afacerea mai repede fructificându-şi resursele unice. Obiectivul acestui curs este să îi acompanieze în a-și descoperi brandul personal și să îi învețe cum să îl comunice eficient. Cursul este susținut de Larisa Petrini și de Simona Gherasim. 
 
Cursul de Social Media (de la storytelling la indicatori de performanță și măsurarea vânzărilor) se adresează celor care au un junior level & mid-level în social media și marketing online, în companiile pentru care lucrează, precum și profesioniștilor din alte domenii, care doresc să obțină performanță pentru brandul și business-ul lor. Cursul este susținut de Andrei Roșca. 
 
Cursul de Nutriție & Wellbeing se adresează tuturor celor care au nevoie de soluţii practice pentru un stil de viaţă sănătos, vor să obţină o sănătate optimă și cred într-o abordare preventivă a sănătăţii. Cursul este susținut de Larisa Petrini, care, pe lângă cei 12 ani de experiență în comunicare, este Health & Wellbeing Coach certificată de Institute of Integrative Nutrition din New York, ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution Day în România şi fondator The Wellbeing Manifesto.