The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Effie Awards România 2024 începe!

Articol / 11 Ian 2024 / Andra Mihai
  • Effie Awards România 2024 începe!
1/1
Effie 2024 a sosit! Un nou an dedicat recunoașterii excelenței în marketing a început. Ne bucurăm să dezvăluim lansarea celei mai recente ediții a Premiilor EFFIE România! Comitetul de Organizare Effie 2024 este format din reprezentanți ai industriei de marketing și publicitate:

Reprezentanți clienți:

Elia Cazan, Senior Director Brand Operations, P&G South East Europe
Răzvan Acsente, Chief Marketing Officer, Tazz
Gabriela Luca, Insights & Research Marketing Manager, Carrefour România
Monica Dudău, Marketing Manager, Storia.ro și OLX Imobiliare
Sergiu Mircea, Director Executiv Marketing și Comunicare, Banca Transilvania
Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC, Pizza Hut, Taco Bell

Reprezentanți agenții:

Cătălin Albu, Associate Managing Director, Publicis România
Ștefan Chirițescu, Chief Strategy Officer, McCann Worldgroup România
Diana Crâșmariu, General Manager, Cohn & Jansen Creative Network
Laura Moisă, Creative Producer, est.now
Laurențiu Semeniuc, Head of Strategy, Saatchi Creative Hub
Oana Năstase, Integrated Strategy Director, Leo Burnett Bucharest
Ioana Cadîr, General Manager, Jam Session Agency
Carmen Miruță, Business Leader|Marketing Operations & Strategy, Cheil Centrade

În prima întâlnire a noului comitet EFFIE din 2024, Răzvan Acsente, Chief Marketing Officer, Tazz, a fost ales Preşedinte al Comitetului de Organizare pentru ediţia de anul acesta:

„Ne propunem (și-o să reușim) să facem din ediția de anul acesta o celebrare a oamenilor din industria de publicitate și marketing, oameni care challenge-uiesc steoreotipurile din cultura noastră, oameni care creează trenduri noi, oameni care conștientizează societatea de problemele și oportunitățile ei, oameni care fac businessurile mai mici sau mai mari să evolueze prin campaniile pe care le crează. 

Effie a fost și va rămâne un festival al cărui principal obiectiv e să inspire și să deschidă minți și inimi în jurul publicității, indiferent de experiență, vârstă sau domeniul din care venim. Vom continua să facem lucrul asta, cu un plus de entertainment.”, ne spune Răzvan.

***

Descoperă mai multe:

| Website

| Facebook

| Linkedin

| Instagram

| Celebrating Grand Effies


***

EFFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, în SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR).