The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ziua Publicității și Premiile de Excelență IAA

/ 08 Oct 2015 / INSTITUTE.RO
  • Ziua Publicității și Premiile de Excelență IAA
1/1
IAA România organizează cea de a II-a ediție a Zilei Publicității, eveniment realizat cu sprijinul PRO TV. Această manifestare își propune să aducă în atenția tuturor actorilor din piață, de la profesioniștii din industria de marketing și comunicare până la autoritățile din instituțiile publice, teme de actualitate care vorbesc despre importanța publicității în societate.
 
În prima parte a evenimentului, care se va desfășura la hotelul Hilton, începând cu orele 13:30, vor avea loc o serie de mese rotunde ce vor aborda teme precum „Economie și Advertising”, „Diferențiatori de Țară - România crește prin creativitate și tehnologie”, „Educație și Comunicare” sau „Publicitate și impact social”. La discuții vor participa personalități importante ale industriei, antreprenori, oameni de creație, specialiști în tehnologie și mediul digital etc.
 
Finalul zilei va fi marcat de Gala Premiilor de Excelență IAA – eveniment ce se află la editia a VII-a și se va desfășura la Ateneul Român, începând cu orele 19:00. În cadrul evenimentului, IAA România va aduce, și de această dată, recunoaștere publică acelor personalități care prin faptele lor au contribuit în mod decisiv la promovarea industriei de marketing și comunicare din România.
 
"Ziua Publicității aduce în atenția publicului și a mediului de afaceri din România contribuția industriei de publicitate‎ la succesul afacerilor din România și deci implicit la dezvoltarea economică. În acest an, Comitetul Director al IAA a decis să acorde Premiile de Excelență IAA în aceeași zi, astfel ca împreună să recunoaștem contribuția oamenilor din industria de marketing și comunicare la succesul companiilor, dar și în ceea ce privește educația și responsabilitatea socială", a declarat Mihai Bârsan, Marketing Vice President Ursus Breweries și Președinte IAA România. 
 
„Industria de advertising reprezintă pentru PRO TV un partener strategic, iar agențiile și advertiserii pot conta pe angajamentul de a construi și dezvolta împreună o relație durabilă și de încredere, în care respectul și integritatea reprezintă pilonii de bază. PRO TV este liderul televiziunilor din România și decizia de a ne alătura IAA în acest eveniment a fost una firească, dorind să susținem inițiativele valoroase de promovare și recunoaștere din piața media”, a declarat Lucia Antal, Director Marketing PRO TV și membru alConsiliului Director IAA România.
 

Despre IAA România
 
International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care reprezintă interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing – de la agenţii de publicitate și media până la instituții mass-media, companii client şi practicanţi individuali.
 
La cel de al 41-lea Congres Mondial IAA, care a avut loc la Washington, D.C, filiala IAA România a fost recunoscută ca fiind cea mai activă şi creativă filială din lume şi a primit premiul Golden Tulip pentru Excelenţă în întreaga activitate.