The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Institute, The Magazine - ediție specială RDW

News / 22 Sep 2015 / INSTITUTE.RO
  • Institute, The Magazine - ediție specială RDW
1/1
Lansăm numărul special, dedicat Romanian Design Week, al revistei The Institute joi, 24 septembrie, de la ora 19:00, la cafeneaua The Institute, din Știrbei Vodă 104-106. 

Ocolul designului în zece zile și 194 de pagini

În cele 194 de pagini ale acestui număr special, vă veți putea bucura din nou de cea de-a treia ediție Romanian Design Week și vă veți aminti tot ce a însemnat ea, de la expozițiile și evenimentele care au avut loc, până la expozanții, voluntarii, colaboratorii, invitații străini, prietenii, partenerii și toți cei care au făcut posibil acest eveniment.

Veți afla mai multe despre prezența Olandei la RDW- prima țară invitată, despre cele peste 50 de evenimente colaterale care au avut loc în cadrul săptămânii, despre conferințele și expozițiile organizate de către partenerii RDW din străinătate, dar și despre cele 150 de proiecte din expoziția centrală și echipele din spatele acestora. 

Designul ediției speciale este semnat de Rusu+Borțun, iar producția a fost atent realizată de Fabrik.

Coperta este semnată de Havas Worldwide Bucharest