The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Seminarii Effie 2018

News / 28 Feb 2018 / INSTITUTE.RO
  • Seminarii Effie 2018
1/1
Comitetul de Organizare Effie România 2018 invitǎ toţi strategic plannerii, specialiştii în marketing şi creativii la douǎ întâlniri în jurul competiţiei de anul acesta, centrate pe douǎ zone diferite – „How to win an Effie for Rookies” pe 7 martie şi „Effie Talk – Meet the elephant”, pe 15 martie.



Prima întâlnire - „How to win an Effie for Rookies– va avea loc pe data de 7 martie, începând de la ora 10, la sediul IAA România (Calea Victoriei nr. 126 A) şi se adreseazǎ tuturor juniorilor din departamentele de strategie, precum şi specialiştilor în marketing care vor sǎ înţeleagǎ mai bine ce înseamnǎ înscrierea în competiţie, care sunt categoriile competiţiei, care sunt noutǎţile ediţiei, dar şi cum sǎ scrie cât mai relevant un caz de Effie, atât din punct de vedere al categoriei alese, dar şi al modului în care va fi jurizat, în baza sistemului internaţional de notare. Seminarul va fi introdus de Mihai Trandafir, Preşedintele Comitetului de Organizare Effie 2018 şi Managing Director UM România şi susţinut de Ştefan Chiriţescu, membru al comitetului de anul acesta şi Head of Strategy Kubis Interactive. Cei doi vor trece prin aspectele importante ce ţin de înscrierea de anul acesta şi vor prezenta un set de concluzii de anul trecut, pe baza broşurii Effie Insight Guide, o sintezǎ a feedback-ului juraţilor Effie 2017, din cele douǎ runde de jurizare.



A doua întâlnire – „Effie Talk – Meet the elephant – va avea loc pe data de 15 martie, începând cu ora 18:30, la cafeneaua The Institute (Str. Ştirbei Vodǎ, nr. 104-106) şi se adreseazǎ tuturor senior strategic planners din agenţii, dar şi brand managerilor. Evenimentul îi va avea ca invitaţi pe Narcis Horhoianu, jurat Effie & Director Consumers Segments Marketing Vodafone România, Cristina Micu, jurat Effie & Head of Marketing and Customer Strategy ING Bank, Dan Zloteanu, moderator jurizare Effie & Business Consultant & Marketing Researcher MRI Research & Consulting / part of TheNetwork şi Adina Nica, Research & Marketing Consultant Open-I Research, într-o discuţie condusǎ de Mihai Trandafir, Preşedintele Comitetului de Organizare Effie 2018. Panelul îşi propune sǎ aduca o intelegere unitarǎ asupra definiţiilor categoriilor, în special a celor speciale.Se vor discuta situaţii apǎrute la jurizarea de anul trecut din perspectiva moderatorilor şi a juraţilor prezenţi, zone în care au existat neclaritǎţi şi cum se pot rezolva, exemple din feedback-ul generat direct la dezbaterile de la jurizare, dar şi cel individual, pentru fiecare lucrare, din cele douǎ runde de jurizare. Panelul se doreşte a fi unul interactiv, cu implicarea strategic planner-ilor în discuţie, în scopul conturǎrii clare a tuturor definiţiilor şi a încadrǎrii corecte şi relevante în categoriile speciale şi din dorinţa membrilor comitetului de a ghida agenţiile în scrierea unor cazuri puternice de festival.

Comitetul de Organizare Effie 2018 organizeazǎ aceste douǎ întâlniri în baza misiunii festivalului de a pune accent cât mai mult pe componenta de learning, punând la dispoziţie instrumente utile agenţiilor şi ajutând pe de-o parte la creşterea viitoarelor generaţii de creativi şi strategi şi, în acelaşi timp, oferind seniorilor posibilitatea de a înţelege în profunzime procesul de jurizare şi modul de punctare specific fiecǎrei categorii. Accesul la cele douǎ evenimente este liber, cu confirmare de participare pe adresa teodora.calin@institute.ro.

CALENDARUL ROMANIAN EFFIE AWARDS 2018:

Seminarul „How to win an Effie for Rookies”: 7 martie, ora 10 00, IAA România

Panelul „Effie Talk – Meet the elephant”: 15 martie, ora 18 30, cafeneaua The Institute

Early Bird Deadline: 8 martie

On Time Deadline: 9 martie – 12 aprilie

Last Chance Deadline: 13 aprilie – 21 mai

Eveniment Effie Finalists 2018: 7 iunie

Gala de Premiere Effie Awards 2018: 14 iunie