The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ștefan Trifan: Fifty Logos

News / 19 Mar 2015 / INSTITUTE.RO
  • Ștefan Trifan: Fifty Logos
  • Ștefan Trifan: Fifty Logos
  • Ștefan Trifan: Fifty Logos
  • Ștefan Trifan: Fifty Logos
  • Ștefan Trifan: Fifty Logos
  • Ștefan Trifan: Fifty Logos
1/6
Ștefan Trifan este Creative Director al SilkEight. Cel mai recent proiect al său, “Fifty Logos”, reprezintă o colecție de 50 de logouri create în ultimii 7 ani.
 
Acest catalog este primul dintr-o serie și publicat în ediție limitată. 
Pentru a surprinde simplitatea, natura practică și distinctă a logotipurilor, întreaga lucrare este prezentată în negru, alb și argintiu
 
SilkEight este un studio de creație din București, specializat în branding, graphic design și art direction, în ariile artistice, culturale și comerciale. Înființat în 2008 de către Ștefan Trifan, activitatea studioului s-a dezvoltat datorită dorinței de a concepe și produce proiecte inteligente, frumoase, spectaculoase. 
Pentru o selecţie largă de clienți – mari și mici deopotrivă – din sectoarele public și privat, SilkEight a creat de-a lungul anilor identități, pachete de stationery, ambalaje, publicații, materiale printate, website-uri premiate.