The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

TrendIn! by ASER

Articol / 06 Mai 2021 / Luiza Popescu
  • TrendIn! by ASER
1/1
ASER te invită să iei parte la cea de-a treia ediție a evenimentului TrendIn! Ești așteptat în mediul online, pe 19-20 mai, să afli despre branding, cât și despre e-commerce direct de la specialiști în domeniu, care sunt pregătiți să vorbească despre experiența personală.

Start the branding manufacturing

În prima zi, Roxana Hurducaș te va întâmpina în primul sector al fabricii: brandingul, vorbind despre experiența personală, de ce este important brandingul, cât și despre procesul acestuia. Totodată, organizatorii au antamat mai mulți speakeri cu care poți interacționa, precum Cătălin Armeanu și Anabela Luca, care îți vor împărtăși poveștile lor de succes, dar și tips&tricks în domeniul brandingului.

Find the process behind e-commerce

În a doua zi, Alex Cernățescu va deschide sectorul e-commerce-ului, unde va vorbi despre avantajele și dezavantajele acestuia, cât și despre platformele e-commerce. De asemenea, vei avea ocazia să auzi experiența personală a lui Cosmin Nastasa, a Ralucăi Radu și mulți alții. Pe parcursul celor două zile vei putea să le pui întrebări, reușind astfel să îți răspundă la curiozitățile tale legate de lumea marketing-ului.

Înscrierile se fac aici până în data de 19 mai. Pentru mai multe detalii legate de următoarea experiență marca ASER, intră pe paginile de Facebook și Instagram ASER, dar și pe www.aser.ro.

.