The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

UAPR organizează studiul “Working in times of corona”

Articol / 24 Mai 2021 / Luiza Popescu
  • UAPR organizează studiul “Working in times of corona”
1/1
Cu pași mici și cu multe precauții ne apropiem de sfârșitul pandemiei. Revenirea la birou și modul în care se va face, menținerea lucrului la distanță, organizarea echipelor și planificarea modului de interactiune intern, dar și cu clientii sunt în aceste zile preocuparile majore ale industriei.

Având în vedere că UAPR reprezintă interesele agențiilor de publicitate și comunicare din România, vin în întampinarea nevoii colective de a întelege cum se raporteaza oamenii din industrie la noua stare de lucruri, care le sunt dorințele, interesele, temerile și, de ce nu, așteptarile de la angajatori.

Pornind de la un studiu derulat la nivel european de către asociațiile membre EACA, UAPR a adaptat și pregătit acest chestionar.

Dacă lucrați în industria de comunicare, vă rugăm să completați acest chestionar și să îl distribuiti catre toti colegii vostri indiferent de vechime, specializare sau forma de angajare si sa-i incurajati sa-l completeze pana la data de 31 mai 2021.

Completarea lui durează maximum 10 minute se face total anonim și benevol. Însă pentru relevanță, UAPR își dorește un numar cât mai mare de respondenți. Nu colectează datele personale ale celor ce raspund, însa le-ar plăcea să știe din ce departament provin.

Rezultatele vor fi prelucrate la nivelul întregii piețe. Raportul final va fi disponibil pe site-ul UAPR, iar principalele concluzii ale raportului vor fi comunicate și public.

Uniunea Agențiilor de Publicitate din Romania este asociația profesională care reunește cele mai importante agenții de publicitate și media din industrie.

Fondată în 2000, UAPR urmărește apărarea intereselor agențiilor de publicitate, dezvoltarea și profesionalizarea industriei și promovarea unor standarde profesionale de referința.

UAPR reprezintă o sursa de educație pentru profesioniștii din industrie și urmarește promovarea unor standarde profesionale care să fie acceptate și asumate de cei 38 de membri ai săi, pentru a asigura astfel calitatea serviciilor oferite clienților. În acest sens, asociația susține adoptarea unor Ghiduri de Bune Practici în industrie.

Obiectivul UAPR este acela de a crește transparența și standardele în comunicare, de a mări capacitatea de auto-reglementare a industriei și de a pune Romania pe harta internaționala prin deschiderea catre colaborari cu alte tari. UAPR este membră a Asociației Europene a Agențiilor de Comunicare (EACA).