The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

UX Days: primul boot camp intensiv de User Experience Design din România

Articol / 25 Sep 2018 /
  • UX Days: primul boot camp intensiv de User Experience Design din România
1/1
În perioada 30 octombrie - 3 noiembrie are loc la București UX Days, primul boot camp intensiv de User Experience Design, un eveniment a cărei curriculă a fost construită special pentru piața și industria din România.

UX Days - un eveniment așa cum nu a mai fost făcut până acum în România.

Timp de 5 zile, participanții vor trece prin toate etapele procesului de User Experience Design și vor aborda zone definitorii în industria tech din România: UX ca proces holistic, User Engagement și Cross Channels UX, UX Research, UX Techniques și nu în ultimul rând, construirea echipelor de UX, UX Management, UX Strategy and Communications.

„Este un eveniment inedit în România, iar asta pentru că vrem să livrăm informațiile într-un format intensiv și condensat. Trainerii pe care i-am ales au foarte multă experiență teoretică, practică și mai ales aplicată. Profesioniștii de User Experience Design nu ar trebui să rateze UX Days deoarece reprezintă contextul ideal pentru a învăța și pentru a crește în acest domeniu necesar industriei tech din România”, declară Călin Fara, președintele Asociației Române de User Experience Design și Senior User Experience Designer la Adobe.

Traineri din comunitatea internațională de UXD vor fi prezenți în toamnă la București

UX Days înseamnă 5 zile de workshop-uri și discuții cu traineri din comunitatea internațională de UXD, cu experiențe vaste în studiouri de design, în consultanță, corporații sau zone academice. Ben Woods (Lecturer Kent State University), Alina Cătălina Bănuleasa (Lead UX Designer Electronic Arts & UX Trainer Școala Informală de IT), Scott Gould (Author, The Shape of Engagement), Stephanie Troeth (UX Consultant & Guest Lecturer University of Greenwich) și Jason Mesut (Director Resonant Design and Innovation Lab & Local Leader IxDA) sunt trainerii care vor oferi participanților o experiență de învățare inedită prin subiectele pe care le vor aborda și prin aplicabilitatea lor în situații reale. Detalii despre bilete sunt disponibile pe www.uxdays.ro.

UX Days este un eveniment organizat de Asociația Română de User Experience Design, un ONG care promovează și susține dezvoltarea practicii de User Experience Design din România, organizând din 2015 UX Bucharest, prima conferință de UX Design din Europa de Est. Evenimentul este organizat în colaborare cu Lagom Agency.

Partener educațional: Kent State University

Suporteri: TEDxEroilor, Startarium, UXpa, UX Planet, The Institute & Internetics

Parteneri media: IQads&Smark, Wall-Street, Cariere online, Bursa, Tech Cafe, PIN Magazine