The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Brico Depôt la RDW

Articol / 14 Mai 2019 / The Institute
  • Brico Depôt la RDW
  • Brico Depôt la RDW
1/2
În cadrul spațiului central Romanian Design Week 2019 veți putea admira peste 200 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români, veți putea descoperi cel mai mare concept store dedicat designului românesc, precum și o serie de expoziții capsulă semnate de organizații care folosesc creativitatea ca principală resursă de dezvoltare.

Una dintre acestea este prezentată de Brico Depôt.

Viziunea Brico Depôt este ca fiecare dintre noi să aibă o casă în care să se simtă bine, iar îmbunătățirea locuinței să devină accesibilă tuturor. Plecând de la această viziune, Brico Depôt expune în două spații de experiență, în care vizitatorii pot descoperi inspirația pentru noi proiecte, dar și soluții inteligente și idei de amenajare, astfel încât să obțină spații funcționale și de efect, indiferent de locul și bugetul pe care le au la dispoziție.

Spațiul de la etajul 2 invită la o incursiune în lumea amenajărilor funcționale, cu dusumea, pietris decorativ si panouri modulare de gard care pot transforma orice spațiu într-o oază de relaxare în natură. Și pentru că fiecare proiect de amenajare a locuinței este diferit și are nevoie de unelte și produse de decorat pe măsură, vizitatorii pot descoperi în spațiul de la parter noua gamă de unelte electrice Erbauer EXT, care folosesc un acumulator unic precum si echipamentul de protecție Site, conceput pentru siguranta. Tot in acest spatiu se poate descoperi și noua gamă de vopsele de interior cu nuanțe unice.

Vino si lasa-te inspirat cu Brico Depôt.

https://www.bricodepot.ro/