The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RDW Hotspot // Fratellini Bistro

Articol / 16 Mai 2016 / rdw2016
  • RDW Hotspot // Fratellini Bistro
  • RDW Hotspot // Fratellini Bistro
  • RDW Hotspot // Fratellini Bistro
  • RDW Hotspot // Fratellini Bistro
  • RDW Hotspot // Fratellini Bistro
1/5
Fratellini Bistro face parte din circuitul Romanian Design Week 2016.

Fratellini este un bistro clasic, prietenos în nordul orașului, o alegere naturală, chic, pentru socializare, mic dejun sau prânz, ceaiul “de la ora cinci”, întâlniri de afaceri, brunch în weekend sau o ieșire după birou, și în general pentru petrecerea unui timp de calitate cu prietenii și familia.
Conceptul îmbină lumina naturală abundentă, linie clasică cu elemente moderne de design minimalist, senzația bistro-urilor franceze și italiene, într-o atmosferă relaxantă ce încântă simțurile.
Oaspeții pot savura cafeaua Fratellini, un brand propriu, în interiorul locației, la pachet sau pe terasa spațioasă, însorită, care este și încălzită pe vreme răcoroasă.
Fratellini, deschis zilnic între 09:00-22:00, își întâmpină oaspeții cu un meniu extins, ce include o selecție de sandwich-uri proaspete, specialități ale bucătarului, fructe de mare, burgeri, salate, supe și deserturi. Meniul de băuturi completează opțiunile culinare, de la sucuri proaspete de fructe, până la vin și cocktailuri.Calea Floreasca, nr. 240
Program: 9:00 – 22:00