The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DjSuperStore // The Performers

Articol / 15 Mai 2017 / RDW team
  • DjSuperStore // The PerformersFlorin Rotaru
  • DjSuperStore // The PerformersFlorin Rotaru
  • DjSuperStore // The PerformersFlorin Rotaru
  • DjSuperStore // The PerformersFlorin Rotaru
  • DjSuperStore // The Performers
1/5
The Performers este un concept nou, fresh, în care trupe românești sau internaționale aduc în scenă un act live, instrumental și vocal, într-un cadru de streaming-uri în timp real direct din showroom-ul DjSuperStore. Evenimentele din cadrul seriei The Performers au un impact diferit deoarece publicul are șansa să privească trupa în afară scenei, să observe fiecare moment și detaliu în parte într-un setup inedit, setul desfășurându-se printre echipamentele din showroom-ul DjSuperStore.



SAVE THE DATE!
  • 23 & 25 mai // Fantome: 23 mai, 20:00 // AYA: 25 mai, 20:00
  • DjSuperStore Showroom – Str. Școala Ciocanu, 3 - 5

  • DjSuperStore este singurul magazin din România dedicat DJilor, oferind cea mai importantă gamă de produse, dedicată atât prefesioniștilor, cât și amatorilor. Cu o atitudine complet diferită față de orice site de comerț, DjSuperStore este un loc unic cu oameni valoroși care sunt pregătiți mereu să îi ajute pe cei care își doresc să găsească setup-ul perfect pentru job-ul sau hobby-ul lor.