The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Palatul Noblesse // Fusion Arts - May Edition

Articol / 17 Mai 2017 / RDW team
  • Palatul Noblesse // Fusion Arts - May Edition
  • Palatul Noblesse // Fusion Arts - May Edition
  • Palatul Noblesse // Fusion Arts - May Edition
  • Palatul Noblesse // Fusion Arts - May Edition
  • Palatul Noblesse // Fusion Arts - May Edition
1/5
Fusion Arts transformă Palatul Noblesse într-un hot spot al artelor și industriilor creative!

Își propune crearea unui mix cultural eterogen, reunind lucrări din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, modei, accesoriilor hand-made, design-ului de interior, de produs, alături de concerte live, proiecții, video mapping, show-uri de stand-up comedy sau improvizații de teatru, Fusion Arts oferă artiștilor un spațiu neconvențional în care să-și prezinte lucrările și cuprinde totodată evenimente special gândite pentru a le asigura vizibilitatea: între 20 și 28 mai, se desfășoară Fusion Arts Open Expo, cuprinzând lucrări din domenii artistice diferite pentru a promova arta și design-ul românesc.

Evenimente centrale sunt Fashion & Design Market și petrecerea în aer liber Urban Garden Party.

Fusion Arts este un proiect dezvoltat și susținut de Asociația Culturală Noblesse. Promovează cultura urbană, aducând aproape de public, artiștii din diferite domenii prin manifestări diverse.



SAVE THE DATE!
  • 20 – 28 mai // Fashion & Design Market: 20 - 21 mai, 10:00 - 19:00 // Garden Party: 20 mai, 20:00 // Fusion Arts – Open Expo: 23 - 26 mai, 9:00 - 18:00 // Urban Garden Party #1: 26 mai, 20:00 // Târg Made in Womania powered by Fusion Arts: 27 - 28 mai / 27 mai: 10:00 - 20:00 / 28 mai: 10:00 - 16:00
  • Str. Sfinților, 7

  • Palatul Noblesse – centru de arte și evenimente exclusivist, unic în Europa de Sud-Est. Aflat într-o clădire monument istoric din centrul Bucureștiului, îmbină elemente de istorie și modernitate.

    Sălile spațioase, placate cu marmură de diferite culori, cu stucaturi suflate cu foiță de aur, cu tavane pictate cu mare artă sunt ideale pentru a găzdui evenimente publice și private, inclusiv culturale, oferind oaspeților o experiență multisenzorială și impresionând prin arhitectura și prin arta ce se lasă descoperită în toate formele ei.