The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Republic of Architects // Birou deschis

Articol / 09 Mai 2017 / RDW team
  • Republic of Architects // Birou deschis Romanian Design Week 2014 / Acasă în grădină
  • Republic of Architects // Birou deschis Romanian Design Week 2016 / Noaptea Studiourilor de Arhitectură
1/2
"Meet the Architect" se întoarce în 2017 în biroul deschis al Republic of Architects. Proiectul de amenajare este inclus în expoziția Romanian Design Week 2017, iar arhitecții deschid biroul și curtea sâmbătă 27 mai, dimineață de la 10 pentru a prezenta casa cu cafea și voie bună, dar mai ales pentru a introduce noile teme MtA din acest an. "Meet the Architect" sunt o serie de întâlniri ce au început în 2016 și continuă și în acest an, pentru vecinatatea apropiată sau mai îndepartată interesată de discuții deschise, pe teme alese, despre arhitectură și oraș.SAVE THE DATE!
  • 27 mai // 10:00 - 13:00
  • Str. Theodor Burada, 7, parter, în Cartierul Creativ

  • Republic of Architects
    este un parteneriat ce abordează întrebări contemporane specifice design-ului, arhitecturii și orașului. Strategia biroului se bazează pe negociere - cu clienții, între membrii echipei, cu colaboratorii interni sau externi – pe care o consideră ingredientul principal în demersul de a ajunge la cea mai potrivită abordare asupra unei problematici.