The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Simplu. // HORECA

Articol / 23 Mai 2017 / RDW team
  • Simplu. // HORECA
  • Simplu. // HORECA
  • Simplu. // HORECA
1/3
Simplu. ia obiectele de design de pe rafturi și etajere de expoziție și le face material de instalație și suport pentru proiecție 3D.

Ce vom face?
Vom lua obiecte de design atent finisate destinate HoReCa și vom redesena povești care să creeze spațiul din jurul nostru ca individ.

Cum vom face?
4 Instalații unicat "fusion": vom lua obiecte utile și le vom descompune până se vor recompune cu imaginație în povești.

Cu ce vom face?
Cu obiecte destinate HoReCa și multe proiectoare. Proiectorul cu care se va proiecta pe exterior este doar cel care s-a folosit pentru mappare pe Casa Poporului - așa o rezoluție are!

Cu cine?

Cu Kaustik Producție și Kaustik Props, cu Agnes Lukacs, Cu Studio 13 x 14, cu Les Ateliers Nomad și cu Silviu Bratosin.

Unde?
La Simplu.la interior găsiți instalațiile și proiecțiile.
Paharele cu Absolut și gin sunt pe "terasa" Simplu.

Ce iți trebuie?

Un pic de nebunie și curaj ca să lași evenimentele frumoase din oraș doar ca să vezi niste instalații "fusion" în care designeri, ceramiști, tâmplari, producători și mânuitori de fascicule de lumină au lucrat ca niste chefi.



SAVE THE DATE!
  • 24 mai // 20:00
  • Str. Popa Nan, 82, parter

  • Simplu. MakerShop este o entitate nouă în lumea obiectului. La Simplu. MakerShop, într-un spaţiu industrial reconvertit, se expun şi se comercializează obiecte produse în atelierul Kaustik. Simplu este locul în care obiectul face prima oprire în drumul său spre destinaţia finală: rezidenţial sau spaţiu public. Evenimentele Simplu. MakerShop au ca subiect obiectul util, din materiale de calitate, dar care răspunde şi nevoii de armonie şi estetic. Obiectul este combustibilul care alimentează activitatea şi evenimentele Simplu. MakerShop. Evenimentele Simplu dau bucuria întâlnirii cu obiecte care au depăşit nivelul de primă încercare. Expertiza producătorului susţine şi întregeşte creativitatea designerilor. Noul şi ineditul nu mai sunt căutări. Obiectul este o asumare a unei identităţi: împreună creăm ceea ce ne dorim, facem ceea ce ştim cel mai bine, comercializăm ceea ce îşi câştigă statutul de obiect. Evenimentele susţin dreptul obiectului la exprimarea în public.